Büyükşehir İle Kırsal Yollarda Konfor Artıyor

DİĞER 6.07.2024 19:16:22 0
Büyükşehir İle Kırsal Yollarda Konfor Artıyor

stabilize malzeme serimi ve büz boru uygulamaları gerçekleştiriliyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'nın koordinasyonunda yürütülen bu çalışmalar, kırsal bölgelerde yaşayan vatandaşların hayat kalitesini artırmayı hedefliyor. Yapılan sathi kaplama asfalt ve stabilize malzeme serimleri sayesinde, köy yollarının kullanımı daha güvenli hale getirilirken, yağışlı havalarda da yol kalitesi korunuyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırımlarla kırsal kesimdeki vatandaşların günlük yaşamı kolaylaşırken özellikle tarım ve hayvancılıkla uğraşan köy sakinleri için yol konforunun artması, üretim faaliyetlerinin etkinliğini ve verimliliğini artırıcı bir rol oynuyor.

Bu tür altyapı çalışmaları, Şanlıurfa'nın kırsal kesiminde yaşayan insanların sosyal ve ekonomik hayatını güçlendirerek bölgesel kalkınmaya katkı sağlıyor. İlerleyen dönemlerde planlanan ve devam eden çalışmalarla birlikte, il genelindeki diğer ilçelerde de yollardaki konfor artırılmaya devam edilecek.

Şanlıurfa,Şanlıurfa Belediyesi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden Doğa Kardeşliği Projesi

DİSKİ’den Sur'un yeni yerleşim yerlerine içme suyu hattı

Iğdır Belediyesi'nden çocuklar için köprü çalışması