Büyükşehir hentbol play-offlara galibiyetle başladı

AK PARTİ 2.05.2024 12:51:23 0
Büyükşehir hentbol play-offlara galibiyetle başladı
Büyükşehir Belediyesi Hentbol Takımı, Hentbol Erkekler Süper Ligi play-offlarında karşılaştığı Beykoz Belediyesi’ni 35-29’luk skorla mağlup ederek seride 1-0 öne geçti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Hentbol Takımı, Hentbol Erkekler Süper Ligi play-off ilk maçında Beykoz Belediyesi’ni konuk etti. Maça Taner Günay, Çetin Çelik, Dragan Pavlovıc, Mohammed Mırı, Darko Stevanovıc, Oğulcan Güney 7’lisi ile başlayan Büyükşehir, sahadan 35-29’luk skorla galip ayrılarak seride 1-0 öne geçti.

Serdivan Spor Salonu'nda oynanan maçın ilk yarısı 16-16 beraberlik ile tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci devresine etkili başlayan, oyunda üstünlük kuran Büyükşehir, rakibinin maça ortak olmasına izin vermedi ve sahadan 35-29'luk skorla galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla seride 1-0 öne geçen Büyükşehir, serinin ikinci maçına 2 Mayıs Perşembe günü yine kendi sahasında çıkacak.

Sakarya,Sakarya Belediyesi

TAPDUK EMRE KİTAP KONAĞI SINAV KAYGISI VE YÖNETİMİ KONULU SÖYLEŞİ PROGRAMINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

“EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER”

SAMSUNG, KİA VE HYUNDAİ’NİN ÜRETİM MERKEZİ HWASEONG İLE AKSARAY ARASINDA KARDEŞ ŞEHİR PROTOKOLÜ İMZALANDI