Tarih: 27.10.2024 08:30

Büyükşehir Eşbaşkanlarından Suruç Belediyesi’ne ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanları Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan, beraberindeki Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Doğan Hatun, Mardin Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Devrim Demir ve il içe belediye eşbaşkanları Suruç Belediyesi’ni ziyaret etti.

Urfa’nın Suruç ilçesinde Şenyaşar ailesi tarafından kurulan taziyeye yapılan ziyaretin ardından, taziyeye katılan belediye eşbaşkanları Suruç Belediyesi’ne destek ziyaretinde bulundu.  

Ziyarete, Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanları Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Doğan Hatun, Mardin Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Devrim Demir, Dersim Belediye Eş Başkanı Birsen Orhan ve Viranşehir Belediye Eşbaşkanı Bedriye Yorgun katıldı. 

Eşbaşkanlar Suruç Belediye Eşbaşkanları Ayten Kaya ve Müslüm Baran tarafından karşılandı. Daha sonra eşbaşkanların makamına geçen ziyaretçilere teşekkür eden Kaya ve Baran, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, dayanışmanın önemine vurgu yaptı. 

Ziyaret sırasında bölgenin güncel sorunları ve yerel yönetimler arası işbirliği imkanları ele alındı. Belediye eş başkanları, yerel yönetimler arasındaki dayanışmanın daha da güçlendirilmesi gerektiğini ifade ederken, Suruç Belediye Eşbaşkanları da verilecek destekle daha etkili çalışmalar yürütüleceğini dile getirdiler.


Van,Van Belediyesi



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —