Büyükşehir DESKİ su kaçaklarının tespiti için hassas dinleme yapıyor

Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ), fiziki kayıp ve kaçakların tespit edilmesi amacıyla gece saatlerinde dinleme çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu çalışmayla, su kaynaklarının korunması ve su kayıplarının en aza indirilmesi amaçlanıyor.

Büyükşehir DESKİ su kaçaklarının tespiti için hassas dinleme yapıyor

19.09.2024
Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ), fiziki kayıp ve kaçakların tespit edilmesi amacıyla gece saatlerinde dinleme çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu çalışmaların, su kaynaklarının korunması ve su kayıplarının en aza indirilmesi için büyük önem taşıdığı belirtildi. Dinleme çalışmaları çevresel gürültünün minimum seviyede olması, su sızıntılarının çıkardığı seslerin gündüz saatlerinde trafik ve diğer gürültüler arasında tespitinin zor olduğu sebebiyle gece saatlerinde yapılıyor. Gece sessizliğinde kayıp kaçakların daha net duyulabilmesi, su kaçaklarının daha hızlı ve etkili bir şekilde tespit edilmesini kolaylaştırdığı için çalışmaların gece saatlerinde yapılmasına özen gösterildiği ifade edildi. Büyükşehir DESKİ ekipleri bu çalışmayla, su kaynaklarının korunması ve su kayıplarının en aza indirmeyi amaçlıyor.

Kesintisiz su hizmeti için…

DESKİ Genel Müdürü Vekili Egemen Emre Beşli, yapılan hassas dinlemelerle kentin su potansiyelini korumak ve gelecek nesillere daha yaşanılabilir Denizli bırakmak adına çalıştıklarını söyledi. Beşli, bu çalışmalar sayesinde su kaçaklarının hızlı bir şekilde tespit edilip onarıldığını ve böylece su kaynaklarının korunmasına, mevcut su kaynaklarının daha verimli kullanılmasına ve vatandaşlara kesintisiz su hizmeti sunulmasına olanak sağlandığını belirtti.

.

Denizli,Denizli Belediyesi

BAŞKAN ÖNTÜRK’TEN SAMANDAĞ’A MÜJDELER

Gebze’de Avrupa Hareketlilik Haftası Etkinliği

Başkan Aydın Muhtarları Dinliyor, Sıkıntıları Bir Bir Çözüyor

Zabıta Ekiplerinden Fırınlara Denetim

MUDANYA, TRİATLON COŞKUSUNA HAZIRLANIYOR!

Bakan Bolat, Yurt Dışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödül Töreni'nde konuştu

Ticaret Bakanlığı ülke gruplarına göre ihracat analizi yaptı

UITP Genel Sekreteri Mezghani’den Başkan Büyükkılıç’a “Konferans” Teşekkürü

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, AK PARTİ NEVŞEHİR MİLLETVEKİLİ EMRE ÇALIŞKAN’I AĞIRLADI