Büyükşehir, Bozova Kırsalında Farklı Noktalarda Çalışıyor

DİĞER 14.09.2024 20:19:11 0
Büyükşehir, Bozova Kırsalında Farklı Noktalarda Çalışıyor

Kırsal Mahallelerde sathi kaplama asfalt dönemini verimli bir şekilde değerlendiren Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, ilçelerdeki hizmet ve yatırımlarına devam ediyor.

Kırsal mahalle yollarında sathi kaplama asfalt çalışmaları tüm hızıyla sürerken, Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Bozova ilçesi  - Şanlıavşar -Kızlar -Umut-Şeyhler-Hacılar-Yaylak-Grup yolu 2. kat sathi kaplama asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Mahalle yollarını daha modern bir yapıya dönüştüren Büyükşehir ekipleri, mahalle sakinlerinin konforlu ve güvenli ulaşım yapmasını sağlamayı amaçlıyor.

Ekipler; planlanan program dâhilinde asfalt öncesi hazırlık ve asfalt gibi çalışmalar yaparken Bozova ilçesi - Tepecik - Çelik - Yeniköy güzergâhında mekanik serme sıkıştırma yol yapım çalışmalarını ise tamamladı.

Mahallelerindeki çalışmalardan memnun olduklarını belirten vatandaşlar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Şanlıurfa,Şanlıurfa Belediyesi

Nevşehir Belediyesi Güzel Sanatlar Merkezi’nde Müzik Kursları Başlıyor

“AY” otobüs hattı güzergâhı Oğlaklı TOKİ Konutlarına uzatıldı

İstasyon Mahallesi'nde 8 Yıllık Kronik Sorun Çözüldü