Büyükşehir Belediyesinden Afet Koordinasyon Merkezi Toplantısı

DİĞER 5.07.2024 01:35:14 0
Büyükşehir Belediyesinden Afet Koordinasyon Merkezi Toplantısı

Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Abdullah Zeydan başkanlığında, Edremit sınırları içerisindeki Fidanlık Parkı'nda kurulacak olan Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) ile ilgili toplantı yapıldı.

Geçmiş yıllarda doğal afetlerin çokça yaşandığı Van’da halen bir AKOM merkezinin olmaması Büyükşehir Belediyesi’ni harekete geçirdi. Daha önce Eşbaşkanlar Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan’ın katılımıyla kurulacağı alan yerinde incelenen Fidanlık Parkı’ndaki Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) için bu kez geniş katılımlı bir toplantı düzenlendi. 

Eşbaşkan Abdullah Zeydan başkanlığında; Genel Sekreter, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları ve meclis üyelerinin de katıldığı toplantıda, AKOM binasının projesinin sunumu gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan Eşbaşkan Zeydan,  "Van, geçmişte birçok doğal afete maruz kalmış bir şehir. Afetlere karşı hazırlıklı bir şehir olabilmek için çalışmalar yürütüyoruz. AKOM ile bu konuda önemli bir adım attık. Merkez binamızı yakın bir zamanda hizmete açıp Van'ı afetlere karşı daha hazırlıklı ve dirençli bir şehir haline getireceğiz” dedi.


Van,Van Belediyesi

Büyükşehir İle Kırsal Yollarda Konfor Artıyor

Büyükşehir’den Madde Bağımlılığı Konusunda Konferans

Bulvar ve caddelerde peyzaj çalışması yapıldı

Dengbêj Evine 3 ayda 70 bin ziyaretçi

AÇIK HAVA SİNEMA GÖSTERİSİ MUHTEŞEMDİ.

Başkan Arı Sanayi Esnaflarıyla Buluşmayı Sürdürüyor

Belediye Başkanı Rasim Arı’dan Merih Demiral'a Destek

Arı’dan Derinkuyu Belediye Başkanı Taner İnce’ye Ziyaret

SİİRT BELEDİYESİ'NDEN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE SICAK YEMEK DESTEĞİ SÜRÜYOR

33.9°