Büyükşehir Belediyesi Stratejik Plan Hazırlık Toplantıları Sürüyor

DİĞER 4.07.2024 19:39:00 0
Büyükşehir Belediyesi Stratejik Plan Hazırlık Toplantıları Sürüyor

Van Büyükşehir Belediyesi, önümüzdeki dönem kentin nasıl bir belediyecilikle yönetileceğini belirleyecek olan Stratejik Plan ile ilgili hazırlık toplantılarını sürdürüyor.

Van’ın geleceğini şekillendirecek strateji ve eylemlerin belirleneceği, Van Büyükşehir Belediyesi 2025-2029 Stratejik Planı çalışmaları ile ilgili toplantılar devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Tuncer Sağınç başkanlığında bir istişare toplantısı gerçekleştirildi. Belediye meclis üyeleri, genel sekreter yardımcıları ve daire başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, stratejik plan çalışmaları, yapılacak toplantılar ve 25-26 Temmuz 2024’te gerçekleştirilecek olan çalıştayda ele alınacak konu başlıları konuşuldu. 

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan toplantıda ayrıca çalıştay öncesi yapılacak anket çalışmaları, halk buluşmaları ile muhtarlar ve sivil toplum örgütleriyle yapılacak toplantılarla ilgili konular da masaya yatırıldı. 

Kentin önümüzdeki dönem için stratejisinin belirleneceği, stratejik plan çalışmaları ile halka yönelik hizmet kalitesi ve kapasitesinin artırılması, yurttaşların memnuniyetinin sağlanması, şeffaf ve hesap verilebilir bir yönetimin ortaya konulması, halk ve kent dinamiklerinin belediye yönetimine maksimum seviyede katılım sağlaması hedefleniyor.


Van,Van Belediyesi

Kırsal mahallelerde yollar yenileniyor

9 mezraya su sağlayan depodaki ‘kasıtlı’ tıkanıklık giderildi

MUCUR İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN DUYURU

Büyükşehir Konuklu’da Asfalt Öncesi Hazırlıklarını Tamamlıyor

ARZU KURT VE CUMA SARITAŞ’IN HAYALLERİ GERÇEK OLDU

Besi OSB’de denetim: Çevreyi kirleten firmalar tespit edildi

Feminist Kadınlardan Büyükşehir Belediyemize Destek Ziyareti

Sanayide Pazar Temizliği

Nevşehir’de Kalpler, A Milli Takım İçin Attı

36.3°