Büyükşehir Belediyesi Kadın Voleybol Takımı lige galibiyetle başladı

DİĞER 7.10.2024 10:10:49 0
Büyükşehir Belediyesi Kadın Voleybol Takımı lige galibiyetle başladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, ilk maçını 3-0 kazanarak 2. Lig’e galibiyetle başladı.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde geçen sezon 2. Lig’e yükselen Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, bu sezon 15. Grup’taki ilk maçında Osmaniye Düziçi Gençlik Kadın Voleybol Takımına konuk oldu.

Osmaniye Tosyalı Spor Salonunda maçta Büyükşehir Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, ilk seti 25-9, ikinci seti 25-5 ve üçüncü seti de 25-16'lık skorla rakibini yendi.

İlk maçını 3-0 kazanarak lige farklı bir galibiyetle başlayan Büyükşehir Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, ligdeki diğer maçların hazırlıklarına ara vermeden başlayacak.

Diyarbakır,Diyarbakır Belediyesi

Büyükşehir Belediyesi ‘vanpati.van.bel.tr’ ile sahipsiz hayvanları sahiplendiriyor

Eş Başkan Hatun, semt pazarını ziyaret etti

Eş Başkan Bucak’tan kadın voleybol takımına tam destek