Büyükşehir Belediyesi Kadın Meclisi Üyeleri Çatak'ta Bir Araya Geldi

DİĞER 28.06.2024 13:41:04 0
Büyükşehir Belediyesi Kadın Meclisi Üyeleri Çatak

Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Neslihan Şedal ve 13 ilçenin kadın Eşbaşkanları ile meclis üyeleri Çatak (Şax) ilçesinde bir araya geldi. 

İlk toplantılarını Gevaş (Westan), ikincisini Bahçesaray'da (Miks) gerçekleştiren kadın Eşbaşkanlar ve meclis üyeleri, üçüncü toplantısını Çatak Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Çatak (Şax) Kanispi Şelalesi’nde Çatak Belediye Eşbaşkanları Gülten Baran ve Reşat Eraslan tarafından karşılanan Eşbaşkan Neslihan Şedal ve Büyükşehir Belediyesi Kadın Meclisi üyeleri, daha sonra ilçe merkezine geçerek, esnaf ve yurttaşları ziyaret etti. 

Ziyaretin ardından Çatak (Şax) Belediyesi’ne geçen Eşbaşkan Şedal ve beraberindekiler, burada bir toplantı yaptı. Toplantıda kent genelinde kadınlarla ilgili yapılan ve planlanan çalışmalar konuşulurken, bu noktada yaşanan sorunlar masaya yatırılarak, çözüm önerileri üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. 

Buradaki toplantının ardından Çatak Atıksu Arıtma Tesisinde incelemelerde bulunan Eşbaşkan ve beraberindekiler, Kanispi Şelalesi’ni ziyaret eden yurttaşlarla da bir araya gelerek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

İlçede gerçekleştirilen gezi ve toplantıya Eşbaşkan Neslihan Şedal’ın yanı sıra Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM) Van İl Eşbaşkanı Gülşen Kurt, Tuşba Belediye Eş Başkanı Hanım Akkoş, Edremit Belediye Eşbaşkanı Rabia Başak Koç,  Muradiye Belediye Eşbaşkanı Hediye Sayıner, Çaldıran Belediye Eşbaşkanı Hatice Atabay Gündoğdu, Bahçesaray Belediye Eşbaşkanı Nebahat Benek ile Tevgera Jinen Azad (TJA) üyeleri ve kadın belediye meclis üyeleri katıldı.



Van,Van Belediyesi

Büyükşehir’den Güvenli Geçiş İçin Yeni Üst Geçit Projesi

Başkan Gülpınar Şanlıurfalı Şampiyonları Ağırladı

Yangın felaketinden etkilenen yurttaşlara yemek desteği

Eş Başkan Bucak, Konya Bilim Merkezini inceledi

Ücretsiz Yaz Spor Okulları başlıyor

DBB ulaşımda JINKART dönemi başlatıyor

BASINA VE KAMUOYUNA

Büyükşehir Belediyemiz 2025-2029 Stratejik Planı’nın Startı Verildi

Başkan Arı Çalışma Alanlarında İncelemelerde Bulundu

32.3°