Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'ndan Duyuru..

AK PARTİ 5.10.2024 03:50:38 0
Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı

14/05/2018 tarih ve 2018/222 sayılı Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclisi Kararınca yürürlüğe giren Yağlı Kanal-Baca Temizleme ve Denetim Yönetmenliği hükümlerince Kayseri il sınırları içinde doğalgaz kullanılan cihazların; bacalarının temizliği, denetimi ve bakımı yerel gaz dağıtım şirketinin sorumluluğundadır.

Kayseri İl sınırları içerisinde Yağlı Kanal-Baca Temizleme Yetki Belgesi için İtfaiye Daire Başkanlığına başvurular 01/12/2024 tarihinde sona erecektir.

İsteklilerin bu tarihten önce müracaatlarını yapmaları gerekiyor. Yağlı kanal- Baca Temizleme ve Denetim Yönetmeliğine belediyemizin internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kayseri,Kayseri Belediyesi

BAŞKAN GENÇ ARSİN’DE ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Pamuk ile Kömür, Çocuklar İçin Sahne Alacak

Başkan Büyükkılıç’a “İstişare” Ziyaretleri