Büyükşehir Belediyesi Ekiplerimiz Sel Bölgesinde Çalışma Başlattı

DİĞER 25.06.2024 01:27:58 0
Büyükşehir Belediyesi Ekiplerimiz Sel Bölgesinde Çalışma Başlattı

Van Büyükşehir Belediyesi, sel ve su taşkınlarının yaşandığı Saray (Serav), Başkale (Elbak), Muradiye (Bêgirî) ilçelerine bağlı mahallelerde çalışma başlattı.

Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, selin etkili olduğu Saray (Serav) ilçesi Karahisar (Qerehîsar), Baltepe (Tum), Başkale (Elbak) ilçesi Hafiziye (Taxa Kele), Tepebaşı (Taxa Mırıya) ve Muradiye (Bêgirî) Adaklı (Bıncewan) mahallelerinde olayın ilk anından itibaren başlattıkları çalışmalarını sürdürüyor.

Selin yaşandığı mahallelerde 3 loder, 1 ekskavatör, 3 greyder, 2 hidromek, 1 vidanjör ve basınç aracı ile çalışma yürütürken, evlerini su basan yurttaşların yardımına da VASKİ ekipleri yetişti.

Can ve mal kaybının yaşanmadığı bölgede selden etkilenen yollarda onarım çalışması yapılırken, mahalle içlerindeki çamur ve balçık temizliği çalışmaları da devam ediyor.

Van,Van Belediyesi

BAŞKANIMIZ ÖZDİL VE OYMALI MAHALLELERİ GRUP YOLU İÇİN GERÇEKLEŞTİRİLEN TOPLANTIYA KATILDI

Büyükşehir Belediyesi Kadın Meclisi Üyeleri Çatak'ta Bir Araya Geldi

DBB Stratejik Plan çerçevesinde STÖ’lerle toplantılar gerçekleştirecek