BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZDEN ‘RAMAZAN’ SÖYLEŞİSİ

HDP 22.03.2024 18:15:00 0
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZDEN ‘RAMAZAN’ SÖYLEŞİSİ

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından kadınlara yönelik ‘Ramazan’ konulu söyleşi düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde başlatılan ‘Kadının gücü Van’ın Gücü Projesi’ devam ediyor. 50 bin kadını sinema, tiyatro ve söyleşilerle buluşturan proje kapsamında kadınlara yönelik ‘Ramazan: Rahmet, Mağfiret ve Beraat Ayı’ konulu bir söyleşi gerçekleştirildi.

Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Konferans Salonunda gerçekleştirilen söyleşiye kadınlar ilgi gösterdi. Tuşba ilçe müftülüğünde görevli Kur’an Kursu Öğreticisi Fatma Çakar tarafından verilen söyleşide;  Ramazan ayının önemi, bu ayda yapılması gerek ibadetler, bu ayın rahmet, mağfiret ve günahlardan arınma vesile olduğu vurgusu yapıldı.

Aile Destek Merkezleri’ndeki (ADEM) kadın kursiyerlerin de katıldığı söyleşi yapılan duaların ardından sona erdi.

Van,Van Belediyesi

Artuklu’ya kazandırılan “Valilik Parkı” bugün itibariyle vatandaşların hizmetine açıldı

İPEKYOLU ÇOCUK AKADEMİSİ AÇILDI

Zabıtadan toplu taşıma araçlarına abonman kart denetimi