Büyükşehir Belediyemizden Halkımıza Duyuru!

DİĞER 5.05.2024 18:56:07 0
Büyükşehir Belediyemizden Halkımıza Duyuru!

-HALKIMIZA DUYURULUR-

31 Mart yerel seçimlerinde Van halkının büyük teveccühü ile halkın olan belediyeleri yeniden halkımızla birlikte yönetmek için göreve talip olduk. Van’da halkın iradesini gaspetmeye dönük girişimler, yine siz değerli Van halkı tarafından boşa çıkarıldı ve 5 Nisan itibariyle belediyenin yeni yönetimi olarak göreve başladık.

Aradan geçen bir aylık süreçte hızlı bir şekilde “daha iyi nasıl yönetebiliriz” perspektifiyle çalışmalarımıza başladık. Bu bir aylık süre boyunca yurttaşlar, kurum ve kuruluşlar ile siyasi çevrelerin yoğun katılımıyla gerçekleşen ziyaretleri kabul ettik. Ancak, artık daha aktif çalışma zamanı diyoruz ve çalışmalarımızı en iyi performansla yürütmek için kolları sıvıyoruz. Bunun için şu ana kadar neredeyse her gün gerçekleşen halk ziyaretlerini belli bir periyoda kavuşturma gerekliliği hasıl olmuştur. Bu nedenle 6 Mayıs’tan itibaren halk ziyaretlerini haftada bir gün olmak üzere, her hafta Çarşamba günü olacak şekilde gerçekleştirmeyi kararlaştırdık.

Elbette siz değerli halkımızla her fırsatta buluşmaya devam edeceğiz. Bundan sonra siz değil, bizler size geleceğiz ve sorunları, sıkıntıları yerinde tespit edip, çözüm önerilerini birlikte tartışarak, çalışmalarımıza bu şekilde yön vermeye çalışacağız. Bu kararımızı anlayışla karşılayacağınızı umuyor, tüm Van halkını sevgi ve saygıyla selamlıyoruz.

VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE EŞBAŞKANLARI

Neslihan ŞEDAL & Abdullah ZEYDAN


Van,Van Belediyesi

Bağlar refüjleri kadife çiçekleriyle güzelleşiyor

Nevşehir 19 Mayıs’ı Mustafa Taş Konseri İle Kutlayacak

Büyükşehir Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantıları Tamamlandı

Nevşehir Belediyesi 50 Bin Sebze Fidesi Dağıtacak

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden Kitap Okuma Şenliği

BAŞKANIMIZ UZUN’DAN 19 MAYIS MESAJI…

HEYECAN MERKEZLERİMİZİ ETKİN KULLANACAĞIZ…

KARŞIYAKA VE ESENYURT MAHALLELERİNİN SU SORUNU ÇÖZÜLÜYOR…

SİİRT BELEDİYESİ TEKERLEKLİ SANDALYE DAĞITIMLARINA DEVAM EDİYOR

25.4°