Büyükşehir Belediye konservatuvarı başvuruları başladı

Samsun Büyükşehir Belediyesi, sanatseverlerin hayallerini gerçeğe dönüştürme ve yeteneklerini keşfetme yolculuklarına destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Büyükşehir Belediye Konservatuvarı’nın yeni dönem başvuruları başladı. Samsun Büyükşehir Beledi

Samsun Büyükşehir Belediye Konservatuvarı başvuruları başladı. Bu yıl 21 Ekim ile 4 Kasım arasında başvuruları alınacak kurslar, Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği alanında 18 yaş ve üstü katılımcılara, halk dansları için ise 14-18 yaş arası gençlere hitap ediyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi, sanatla dolu bir dünyada yer almak ve hayallerini gerçekleştirmek isteyen tüm sanatseverleri bu eşsiz fırsatları değerlendirmeye davet ediyor.

Katılımcılar, bu kurslar sayesinde sadece yeteneklerini geliştirmekle kalmayacak aynı zamanda yeni arkadaşlıklar kurma ve kendilerini ifade etme imkânı da bulacak. Sanat yolculuklarında heyecan verici bir başlangıç yapmak isteyen herkese kapılarını açan Samsun Büyükşehir Belediyesi, sanatın ve kültürün buluştuğu bu ortamda katılımcılara eşsiz bir deneyim sunacak.

“Sanat şehri Samsun’umuzda sanatsal faaliyetleri destekliyoruz”

Her alanda vatandaşları desteklemeyi sürdürdüklerini ifade eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Hemşehrilerimizin kendilerini gerçekleştirmeleri ve sanatsal yeteneklerini geliştirmeleri için gereken her türlü desteği veriyor, sanat aracılığıyla kendilerini ifade etmelerine imkan tanıyoruz. Hemşehrilerimiz kurslarımızda hem eğleniyor hem de yeteneklerini geliştiriyor. Bu da onların çok yönlü gelişimlerine katkı sağlıyor. Sanat şehri Samsun’umuzda sanata ilgi duyan tüm sanatseverlerimizi kurslarımıza bekliyoruz” dedi.

Samsun,Samsun Belediyesi

Buca Belediye Lokantası’nın ikincisi yarın Gediz'de açılıyor

Bayraklı’da çocuklar mahalle şenliğinde buluştu

Dibektaş Caddesi’nde enerji hatları yer altına alınacak

Diksiyon eğitimi başlıyor

12. Çorlu Kitap ve Kırtasiye Fuarı Açıldı

Mut’un Yolları Hem Daha Geniş Hem Daha Konforlu

Nilüfer Belediyespor Eker’den ilk galibiyet

HALİLİYE BELEDİYESİ ÜSTYAPI ÇALIŞMASIYLA YOLLARI ONARIYOR

Mardin’de Mahsere Şenlikleri Düzenlendi

BAŞKAN DENİZLİ’DEN REİSDERE’YE ‘SAĞLIK OCAĞI’ MÜJDESİ

YAT TURİZMİNİN YÜKSELEN YILDIZI TÜRKİYE!

OTİZMLİ BİREYLERDEN UNUTULMAZ KONSER

GEBE OKULU PROJESİ DEVAM EDİYOR

KARŞILIKLI SEFERLER HER ALANDA YENİ FIRSATLAR DOĞURACAK

İZMİT BELEDİYESİ BOĞAZ İÇİ CAMİİ CEMAATİ İLE BULUŞTU