BÜYÜKŞEHİR BATIKENT EMEKLİ ETKİNLİK MERKEZİ ÜYELERİNDEN SERGİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi Batıkent Emekli Etkinlik Merkezi üyelerinin 2 ay boyunca hazırladıkları el emeği göz nuru eserleri görücüye çıktı. Emekli Etkinlik Merkezi içerisine kurulan sergide örgü, çini boyama, takı tasarımı ve resim alanlarında hazırl

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlileri kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturmayı sürdürüyor.

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı Batıkent Emekli Etkinlik Merkezi üyelerinin 2 ay boyunca eğitmenler eşliğinde hazırladıkları el emeği göz nuru eserleri görücüye çıktı.

AMAÇ: YAŞAM KALİTELERİNİ ARTIRMAK

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, emeklilerin yaşam kalitesini artırmak ve sosyal açıdan desteklemek amacıyla Batıkent’te hizmete açtığı etkinlik merkezi emekli vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

55 yaş üzeri üyelerin yeteneklerini sergilediği Emekli Etkinlik Merkezi içerisine kurulan sergide; örgü, çini boyama, takı tasarımı ve resim alanlarında hazırlanan ürünler sergilendi. Katılımcılar, etkinlik merkezi üyesi emeklilerin oluşturduğu müzik grubunun Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziğinden oluşan müzik dinletisi ile keyifli zaman geçirdi.

SERGİYE YOĞUN İLGİ

Üyelerin yeteneklerini sergilemeleri için etkinlik merkezinin büyük fırsat sunduğunu vurgulayan Yaşlı Hizmetleri ve Şefkatevleri Şube Müdürü Esin Mızrak, “Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Emekli Etkinlik Merkezimizin 60 kişilik kursiyeriyle eğitmenlerimiz eşliğinde bir sergi düzenledik. 55 yaş üzeri üyemiz 2 aylık kısa bir süre içerisinde örgü, çini boyama, takı tasarımı ve resim alanlarında el emeği ürünler tasarladı. Tasarlanan ürünler etkinlik merkezimizde sergilendi ve üyelerden yoğun ilgi gördü. Emeği geçen tüm emeklilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Ankara,Ankara Belediyesi

ANKARA ADALET SARAYININ TEMELİ ATILACAK

-ANI EVİ'NE ÖĞRENCİLERDEN YOĞUN İLGİ

Çalış Sahil Bandı’nda bisiklet sürdüler

BAŞKAN ATAÇ'TAN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

BODRUM’DA GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

Konak'ta Tarihe Yolculuk Yeniden Başladı

Buca Belediyesi Alzheimer’a karşı farkındalık yaratacak

KÂĞITHANE’DE SOKAKLAR TEMİZLİKLE NEFES ALIYOR

-GAZİLER GÜNÜ ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Çankırı Zabıtası Dilencilere Göz Açtırmadı

Atakum’da okul bahçeleri daha konforlu hale getiriliyor

21. ULUSLARARASI KONYA MİSTİK MÜZİK FESTİVALİ KAPILARINI AÇIYOR

DOĞUGAZ 'IN YENİ HİZMET BİNASI AÇILDI.

Daha Temiz Bir Nusaybin İçin Temizlik Seferberliği

Başkan Özmen Nişancı Mahallesi sakinleriyle buluştu

Tesisimiz Mama Üretimine Devam Ediyor

AVCILAR’DA OKUL KANTİNLERİ DENETLENDİ