Büyükşehir Andırın’da Ana Arterlerin Asfaltını Bir Bir Yeniliyor

Büyükşehir Belediyesi, Andırın’ın en işlek arterlerinden Hükümet Caddesi’nin asfaltını baştan uca yenilerken Prof. Dr. Ahmet Yaycıoğlu Bulvarı’nda ise asfalt serimini sürdürüyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla Andırın ilçe merkezinde toplam 3 kilometrelik arter tamamen yenilenmiş olacak.

Şehir merkezinin yanı sıra ilçelerin de ulaşım ağını güçlendirerek vatandaşlara daha konforlu seyahat imkânı sunmak için yatırımlarını artırarak sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Andırın’da başlattığı asfalt atağına devam ediyor. İlçe merkezinde ulaşım konfor ve güvenliğini artırmak için yoğun gayret gösteren Büyükşehir Belediyesi, Hükümet Caddesi’nde gerçekleştirdiği asfalt serimini tamamladı. İlçe merkezinde konut ve ticaret alanlarına ulaşım sağlayan, araç ve yaya sirkülasyonunun yoğun olduğu caddenin asfaltı baştan uca yenilenerek bölgede ulaşım konforu üst seviyeye çıkarıldı. Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığının çalışma gerçekleştirdiği diğer bir lokasyon ise yine ilçe merkezinin en işlek arterlerinden Prof. Dr. Ahmet Yaycıoğlu Bulvarı oldu. Ekipler arterde sıcak asfalt serimini sürdürüyor. Yoğun bir şekilde sürdürülen çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanmasıyla Andırın ilçe merkezinde toplam 3 kilometrelik arterin asfaltı baştan uca yenilenmiş olacak.

Muhtar Kürtül: “Yolumuz Büyükşehir’le Yenileniyor”

Tufanpaşa Mahalle Muhtarı Nebi Kürtül, “Daha önce yapılan altyapı çalışmalarından dolayı Prof. Dr. Ahmet Yaycıoğlu Bulvarı’nda ulaşım sorunu yaşıyorduk. Yolumuz çok kötüydü. Arabalar arıza yapıyordu. Durumu Büyükşehir Belediyesine ilettik. Sağ olsun ekipler şu an yolumuzu yeniliyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fırat Görgel ve ekibine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Belediyesi

TEKİRDAĞ TRAFİĞİ NEFES ALACAK

BAŞKANIMIZ ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULUNUN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU AĞAÇ DİKME ETKİNLİĞİNE KATILDI

TARIM VE ORMAN İLE TİCARET BAKANLIKLARININ AYLIK KOORDİNASYON TOPLANTISI

Sosyal yardım destekleri %400 arttı

Çanakkale Belediyesinden Gelin Sporda Buluşalım Etkinliklerine Katılım

Belediyemizden 4-6 Yaş Kur´an Kursu Eğitimine Destek

Başkan Uysal, ‘Yeni bir seferberliğe ihtiyacımız var’

Dağeteğinde Yeni Yol Açma Çalışmaları Sürüyor

BAŞKAN ÖNTÜRK’TEN SAMANDAĞ’A MÜJDELER

Gebze’de Avrupa Hareketlilik Haftası Etkinliği

Başkan Aydın Muhtarları Dinliyor, Sıkıntıları Bir Bir Çözüyor

Zabıta Ekiplerinden Fırınlara Denetim

MUDANYA, TRİATLON COŞKUSUNA HAZIRLANIYOR!

Bakan Bolat, Yurt Dışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödül Töreni'nde konuştu

Ticaret Bakanlığı ülke gruplarına göre ihracat analizi yaptı

UITP Genel Sekreteri Mezghani’den Başkan Büyükkılıç’a “Konferans” Teşekkürü

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, AK PARTİ NEVŞEHİR MİLLETVEKİLİ EMRE ÇALIŞKAN’I AĞIRLADI