Büyükkılıç Bayrama, Bayram Namazı Kılarak ve Vatandaşlarla Kucaklaşarak Başladı

AK PARTİ 16.06.2024 13:24:04 0
Büyükkılıç Bayrama, Bayram Namazı Kılarak ve Vatandaşlarla Kucaklaşarak Başladı

Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışmanın vesilesi olarak nitelediği Kurban Bayramı'nda Büyükkılıç, sabahın ilk ışıklarında kıldığı bayram namazı ile birlikte birlik, kardeşlik ve dayanışma örneği gösterdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Vali Gökmen Çiçek, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlarından Taner Yıldız,  önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanlarından Mustafa Çelik ve şehir protokolünün yer aldığı bayram namazının ardından tek tek vatandaşlarla bayramlaşan Büyükkılıç, vatandaşların bayramını tebrik etti, çocuklara bayram harçlığı verdi.

Bayram namazı sonrasında AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından vatandaşlara sunulan ikramlıklar ve bayram şekeri standına gelen Büyükkılıç, orada da vatandaşlarla buluşarak onlara bayram şekeri ikram etti.

Kayseri,Kayseri Belediyesi

MERAM BELEDİYESPORLU ABDULLAH DÖNMEZ AVRUPA ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Büyükşehir o güzergâhı kullanacak sürücüleri uyardı

Belediyemiz Temizlik Ekiplerinden Bayram Mesaisi