BÜYÜK ZAFERİMİZİN 102’NCİ YILINI KUTLADIK

CHP 31.08.2024 16:11:24 0
BÜYÜK ZAFERİMİZİN 102’NCİ YILINI KUTLADIK

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde büyük ve meşakkatli yolda kazanılan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102’nci yıl dönümü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda kutlama programı düzenlendi.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları sabah 09.30’da Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Garnizon Komutanı Tank Kurmay Albay Erkan Bulut ve Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunmaları, saygı duruşunda bulunulması ve akabinde İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.

KUTLAMALAR CUMHURİYET MEYDANI’NDA YAPILDI

Daha sonra Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü ve protokol tarafından Çerkezköy Kaymakamlığı önünde tebrikler kabul edildi ve ardından Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Garnizon Komutanı Tank Kurmay Albay Erkan Bulut ve Belediye Başkanımız Vahap Akay, Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan vatandaşlar ile askeri birliklerin Zafer Bayramlarını kutladı.

HALK OYUNLARI GÖSTERİLERİ YAPILDI

Daha sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmanın yapılmasının ardından Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Halk Oyunları Topluluğu’nun gösterileri ile program devam etti. Büyük Zaferimizin 102’nci yılı kutlamaları Çerkezköy 3’üncü Zırhlı Tugay Komutanlığı askeri birliklerinin tören geçidi ile sona erdi.

Kutlama programına Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Garnizon Komutanı Tank Kurmay Albay Erkan Bulut ve Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın yanı sıra Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcı Vekili Seyit Ahmet Doğru, Belediye Başkan Yardımcımız Cengiz Memiş ve Gökay Keleşoğlu, Belediye Meclis Üyelerimiz, siyasi partilerin ilçe başkanları, resmi kurum ve kuruluş temsilcileri, askeri erkan, gazilerimiz, şehit yakınları ile vatandaşlar katıldı.


Tekirdağ,Çerkezköy Belediyesi

ERASMUS ÖĞRENCİLERİ İLE KIYI TEMİZLİĞİ

Kış Spor Okulları

BAŞKAN YILMAZ’A ARAZİ YOLU TEŞEKKÜRÜ

Türkiye’nin en büyük fotoğraf festivali başlıyor

Avrupa Hareketlilik Haftası Başlıyor

Mersin Büyükşehir’in Kurs Merkezleri’nden Mezun Olan Öğrencilerden Başkan Seçer’e Ziyaret

Son kullanma tarihi geçmiş ürünler imha edildi

Veli Gündüz Şahin’den Ankaralı Turgut’a Ziyaret

E-Moloz

32.5°