BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ GENEL BAŞKANI MUSTAFA DESTİCİ BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İ ZİYARET ETTİ

AK PARTİ 9.05.2024 19:02:27 0
BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ GENEL BAŞKANI MUSTAFA DESTİCİ BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İ ZİYARET ETTİ

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ GENEL BAŞKANI MUSTAFA DESTİCİ BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İ ZİYARET ETTİ

 

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ GENEL BAŞKANI MUSTAFA DESTİCİ; ‘’BELEDİYE BAŞKANIMIZ EVREN DİNÇER’İN ÇALIŞMALARINI TAKDİR EDEREK TAKİP EDİYORUZ’’

 

 

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici bir dizi ziyaretlerde bulunmak için geldiği Aksaray’da Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i ziyaret etti.

 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ile BBP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Durmuş Boztuğ, BBP MKYK üyesi Ömer faruk imamaoğlu, BBP Aksaray İl Başkanı Yaşar Ar’ı, Demirci Belediye Başkanı Ramazan Bozlak’ı ve BBP Aksaray İl Teşkilat mensuplarını ağırladı.

 

Aksaray Belediyesi hizmet binasında Başkanlık makamında Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ve beraberindeki heyeti ağırlayan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, misafirlerine Aksaray’da hayata geçirdikleri projeler hakkında bilgiler verdi.  Yeni dönem içinde planladıkları projeleri de misafirlerine sunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve beraberindeki heyet ilgi ile dinledi.

 

Aksaray Belediyesi’ne ait anı defterini imzalayan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in Aksaray’da hayata geçirdiği projeleri takdirle takip ettiklerini söyledi. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve beraberindeki heyet Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e yeni dönemde başarılar dileyerek tebrik ettiler.  

 

 


Aksaray,Aksaray Belediyesi

Gebzelilerin yeni gözdesi; Cumaköy Mesire Alanı

Beylikbağı Güzide’nin Temeli Atıldı

Gebze Ultra Trail’de Geri Sayım Başladı

HALİLİYE BELEDİYESİNDEN ÖĞRENCİLERE PSİKOSOSYAL DESTEK

Başkan Büyükgöz’den Dünya Aile Günü’nde Sürpriz Nikah

Büyükşehirli genç güreşçi Avrupa Şampiyonası’nda milli forma giyecek

“Gençlerimizin her zaman destekçisi olacağız”

Büyükşehir’den Led Teknoloji ile Daha Az Enerji, Daha Çok Tasarruf

Başkan Büyükkılıç’ın Müzeler Günü’nde Ücretsiz Yaptığı Müzelere Yoğun İlgi

26.1°