Tarih: 14.10.2024 05:00

BÜTÇE, STRATEJİK PLAN VE PERFORMANS PROGRAMI KABUL EDİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

Kâğıthane Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin yönetiminde gerçekleştirdiği toplantıda 2025-2029 Stratejik Planı, 2025 Mali Yılı Performans Programı ve 2025 Yılı Bütçesi’ni onayladı. Toplantıda, meclis üyelerinin katılımıyla görüşülen bütçe ve stratejik planlar oy çokluğu ile kabul edildi.

Toplam 4 milyar 553 milyon 689 bin Türk Lirası olarak belirlenen bütçe ilçenin gelişimi ve vatandaşa sunulan hizmetlerin kalitesinin artırılmasına yönelik kapsamlı projeleri içeriyor.

Stratejik Plan kapsamında 20 binin üzerinde vatandaşın görüş ve önerileri dikkate alınarak dört ana stratejik amaç ve on yedi stratejik hedef belirlendi. Bu hedefler doğrultusunda projeler dokuz başlık altında toplandı:

2025 yılı bütçesi Kâğıthane halkının yaşam kalitesini artırmaya yönelik çeşitli alanlara dağıtıldı. Bütçede %33’lük bir pay kentleşme faaliyetlerine, %26’lık bir pay çevre koruma çalışmalarına, %20’lik bir pay sosyal yardım ve etkinliklere, %21’lik bir pay ise kurumsal çalışmalara ayrıldı.

Bu stratejik plan ve bütçe ile Kâğıthane önümüzdeki yıllarda daha dirençli, yaşanabilir ve sürdürülebilir bir kent olma yolunda önemli adımlar atmaya devam edecek.


İstanbul,Kağıthane Belediyesi



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —