BULGARİSTAN KONSOLOSUNDAN BAŞKAN GÜREL'E ZİYARET

CHP 1.10.2024 02:37:16 0
BULGARİSTAN KONSOLOSUNDAN BAŞKAN GÜREL

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Bulgaristan Bursa Konsolosu Momçil Rusinov ile bir araya gelerek 27 Ekim’de yapılacak Bulgaristan Genel Seçimleri’nde Yalova’da yaşayan Türk soydaşların seçim sürecine katılabilmesi için görüşme yaptı.

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Bulgaristan Bursa Konsolosu Momçil Rusinov, Bulgaristan Ticari Ataşesi Lübomir Lübenov ve Yalova Bal-Göç Başkanı Lütfi Özgür ile bir araya geldi. 27 Ekim’de yapılacak Bulgaristan Genel Seçimleri öncesinde Yalova’da oy verme süreçleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

GÜREL, “SOYDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ”

Yalova’da yaşayan Türk soydaşların demokratik hakkını kullanabilmeleri adına her türlü desteği vereceklerini söyleyen Başkan Mehmet Gürel, “Yapılacak seçimlerde Yalova’mızda toplam 4 sandık kurulacak. Çiftlikköy ve Altınova’da birer sandık, Gaziosmanpaşa Mahallemizdeki GOP İlkokulu’nda da 2 sandık kurulacak. Seçim süreciyle ilgili koordinasyon çalışmalarını yapacağız. Amacımız, soydaşlarımızın bu süreçten en iyi şekilde yararlanmasını sağlamak. Yalova Belediyesi olarak, soydaşlarımızın demokratik haklarını güvence altına almak için gereken tüm adımları atacağız. Yalova Belediyesi olarak soydaşlarımızın yanındayız” dedi.

4 SANDIK KURULACAK

Bulgaristan, 3 yılı aşkın süredir devam eden siyasi istikrarsızlık nedeniyle yeniden seçime gidiyor. Bu kapsamda 27 Ekim 2024 tarihinde son 3 yılda 7’inci kez seçim yapılacak. Yalova’da yaşayan Bulgaristan vatandaşlarının oy kullanabilmeleri için 4 sandık kurulacak.


Yalova,Yalova Belediyesi

Müdürlükler Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi

Büyükşehir’den Kundu’ya yeni köprü

TEKİRDAĞ ŞEHİR TİYATROSU PERDELERİNİ BERTOLT BRECHT İLE AÇIYOR

Tekirova’da imar yolları açılıyor

Halk Kart’ın Eylül Ayı Tutarları Hesaplara Yatırıldı

Engeller tekerlekli sandalye futbolu ile kalktı

KERVANSARAY MAHALLESİ'NE YAPILAN PARKIN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Şampiyonlar sezona hızlı başladı

MANSUR YAVAŞ'TAN TARSUS BELEDİYESİ'NE ÖNEMLİ ZİYARET

16.3°