Buldan-Boğazçiftlik’te içme suyu hatları yenilendi

DESKİ, Buldan ilçesinin Boğazçiftlik Mahallesi’nde ömrünü tamamladığı için sık sık su kesintilerine neden olan içme suyu hatlarını yenileyerek vatandaşların mağduriyetini giderdi.

21.09.2024
Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Buldan ilçesinin Boğazçiftlik Mahallesi’nde içme suyu hatlarını yeniledi. Boğazçiftlik Mahallesi’nde içme suyu borularının ömrünü tamamlaması nedeniyle yaşanan patlaklar ve buna bağlı sık sık içme suyu kesintileri yaşanması üzerine harekete geçen DESKİ, bölgedeki içme suyu hatlarını yenilemek için çalışma başlattı. Bu kapsamda mahalledeki 1200 metre uzunluğunda içme suyu hattını yenileyen DESKİ, su kesintilerine son vererek vatandaşların mağduriyetini giderdi, patlaklar nedeniyle boşa akan suyun da önüne geçerek su tasarrufu sağladı.

Hedef kesintisiz ve sağlıklı içme suyu

DESKİ Genel Müdürü Egemen Emre Beşli, Boğazçiftlik Mahallesi’nde yaşanan içme suyu kesintilerinin ömrünü tamamlayan borulardan kaynaklandığını belirterek, bunun önüne geçmek için 1200 metre uzunluğunda içme suyu hattını yenilediklerini açıkladı. Bu tür altyapı çalışmalarıyla vatandaşlara kesintisiz ve sağlıklı içme suyu sağlayarak şehrin yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini vurgulayan Beşli, su tasarrufu ve toplumsal fayda açısından önemli olan altyapı yatırımlarına devam edeceklerini kaydetti.
.

Denizli,Denizli Belediyesi

BELEDİYE EKİPLERİMİZİN SEL VE HEYELANLAR SONUCU KAPANAN YOLLARDA AÇMA ÇALIŞMALARI

Belediye Başkanımız Sayın Hasan Baltacı’nın Gaziler Günü Mesajı

Milletvekili Korkmaz’dan Kaymakam Çengel’e Ziyaret

Bin Pınarlı İda Çiçekleri Seramik Atölyesi Başladı

BAŞKAN GENÇ’TEN ACILI AİLEYE TAZİYE ZİYARETİ

Basına ve Kamuoyuna Duyuru

Belediyemiz öncülüğünde "Cizre’mi Seviyorum, Kirletmiyorum" sloganıyla başlatılan temizlik seferberliği kampanyası devam ediyor.

MATEMATİK EVİ GÜZ DÖNEMİ KAYITLARI BAŞLIYOR

Büyükşehir’den, Minik Atletlere Özel Çocuk Maratonu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel talimat verdi, Buca Belediyesi askıda yemek uygulamasına geçti

İSTANBUL HAVALİMANI AVRUPA BAŞKENTLERİNİ GERİDE BIRAKTI

Başkan Bozbey, “Hedefimiz, yaya öncelikli bir kent”

Sandıklı Belediyesi’nden Din Görevlilerine Yemek Programı

Kaynarca’nın güçlü altyapı ağı genişliyor

Büyükşehir’in Tek Bir Kartıyla Birden Çok Hizmet

BÜYÜKŞEHİR YENİ ARAÇLARINI TANITIYOR

Amfibi Kolordu Komutanı Tümamiral Sözbir'den Başkan Erkek'e Ziyaret

İlçe Müftümüz Murat Mutlu ve ilçemizin değerli imam hatipleri Belediye Başkanımız Özcan Ulupınar'ı makamında ziyaret ederek, ilçemizde yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

BAŞKAN PEKYATIRMACI’DAN AHİLİK HAFTASI MESAJI

Rus İş İnsanları Bağcılar’da

Büyükkılıç’tan, 19 Milyon TL Maliyetli, 9 Bin 200 Ton Sıcak Asfalt Kullanılan Çalışmada İnceleme

İlkokul minikleri vadide Büyükşehir’in ‘hareket’ gününde pedal çevirdi