Bu Konser Kaçmaz

AK PARTİ 23.10.2024 15:33:47 0
Bu Konser Kaçmaz

NİĞDE BELEDİYESİ’NDEN FİKRET DİKMEN TÜRKÜLERİ KONSERİ

Niğde Belediyesi, şair Fikret Dikmen’in eserlerinin seslendirileceği, türkülerle dolu, unutulmaz bir konser düzenlemeye hazırlanıyor.

Tük Halk Müziği’nin ünlü sanatçılarının sahne alacağı Fikret Dikmen Türküleri Konseri, 27 Ekim Pazar günü saat 19.30’da Niğde Belediyesi Kültür Merkezi Salonunda gerçekleştirilecek.

ÜNLÜ SANATÇILAR, DİKMEN’İN ESERLERİNİ SESLENDİRECEK

Niğdeli şair Fikret Dikmen’in dillerden düşmeyen eserlerinin sanatçılar Yusuf Gül, Bahattin Turan ve Ersin Orhan tarafından seslendirileceği konsere, vatandaşlar ücretsiz olarak katılabilecek.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, yaptığı açıklamada, unutulmaz eserleri ile gönüllerde taht kuran ve çok sayıda şiir kitabı ile edebiyat ve kültürümüze önemli katkılar sunan Niğde’nin kültür elçisi Fikret Dikmen’in eserlerinin, ünlü sanatçılar tarafından seslendirileceği konsere tüm vatandaşları davet etti.

NİĞDE, KÜLTÜR VE SANAT ŞEHRİ OLMA YOLUNDA EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

Niğde’nin bir kültür ve sanat şehri olma yolunda emin adımlarla ilerlediğine vurgu yapan Başkan Özdemir, “Niğde Belediyesi olarak düzenlediğimiz festivallere, konserlere, tiyatro gösterilerine, sergilere, dinletilere ve diğer sosyal ve kültürel etkinliklerimize olan ilginin her geçen gün artıyor olmasından mutluluk duyuyoruz. Kültürel ve sanatsal etkinliklerimiz artarak devam edecek” dedi.

Niğde,Niğde Belediyesi

Osmangazi’de Cumhuriyet Bayramı Coşku Dolu Kutlanacak

Milliyetçi Hareket Partisi’nden Başkan Öztaş’a Ziyaret

Büyükşehir 300 haneyi doğalgazla buluşturuyor