Tarih: 28.09.2024 18:55

Bozkırın Tezenesi Neşet Ertaş, Manisa’da Türkülerle Anıldı

Facebook Twitter Linked-in

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Türk Halk Müziği’nin unutulmaz ismi Neşet Ertaş’ı türkülerle andı. Düzenlenen anma konserinde, “Bozkırın Tezenesi”nin unutulmaz eserleri yeniden hayat buldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve Şef Hasan Başkaya yönetimindeki “Garip Bülbül Neşet Ertaş” Türk Halk Müziği Korosu, birbirinden güzel türkülerle dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Kültür Merkezi Lale Salonu’nda gerçekleştirilen konserde, Türk Halk Müziği’nin büyük ustası Neşet Ertaş’ın birbirinden güzel türküleri solo ve koro performanslarıyla Manisa’da hayat buldu. Konsere katılan Manisalılar, Neşet Ertaş’ın türkülerine eşlik ederek duygusal anlar yaşadı. Konser sonunda Koro Şefi Hasan Başkaya’ya çiçek takdim edildi.

Manisa,Manisa Belediyesi

Orjinal Habere Git