Bozbaş ve Prof. Dr. Aydın görevine başladı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bülent Bozbaş ile DESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Ali Aydın görevine başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Bozbaş ve Aydın’a başarılar diledi.

Bozbaş ve Prof. Dr. Aydın görevine başladı

23.04.2024
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından Denizli Büyükşehir Belediyesinde üst düzey iki görevlendirme gerçekleşti. Atamaları tamamlanan Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bülent Bozbaş ile Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürü Prof. Dr. Ali Aydın görevine başladı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Genel Sekreter Bozbaş ve DESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Aydın ile makamında bir araya gelerek bir süre görüştü. Bozbaş ve Prof. Dr. Aydın’a yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni eden Başkan Çavuşoğlu, başarılar diledi.

.

Denizli,Denizli Belediyesi

Minik öğrenciler piknikte eğlendi

Nevşehirli Çiftçilere 50 Bin Adet Ücretsiz Fide Dağıtıldı

BAŞKANIMIZ KAHVECİ “BUONGİORNO CERAMİCA” ETKİNLİĞİNDE SANATÇILARLA BULUŞTU

HBB, DEFNE'DEKİ ACİL DURUMA ANINDA MÜDAHALE ETTİ

BAŞKANIMIZ KAHVECİ HALK GÜNÜ BULUŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Gençlik Konserleri Denizli’nin 4 bir tarafında

Başkan Çavuşoğlu’ndan emeklilere müjde

19 Mayıs’ta otobüsler ücretsiz

AVRUPA GENÇLER VE BMU MOTOKROS ŞAMPİYONALARINA EV SAHİPLİĞİ YAPIYORUZ

Şuhut'ta 27. Hamza Şeyh Dede'yi Anma ve Hıdırellez Kültür Bahar Bayramı Coşkuyla Kutlandı

AZİZ YILDIRIM'DAN BAŞKAN ŞÜKRÜ ERDEM’E ZİYARET

19 Mayıs İçin Koştular

GENÇLİK BAYRAMI’NDA TRENLER ÜCRETSİZ

OSMANİYE’YE HIZLI TREN GELECEK

ÖĞRETMENLER, YAZ DÖNEMİ MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMINA İSTEDİKLERİ İLLERDE KATILABİLECEK

19 MAYIS COŞKUSU DOYASIYA YAŞANDI

ADALET BAKANI TUNÇ, SAKARYA'DA "3. İŞ HUKUKU DEĞERLENDİRME SEMPOZYUMU"NA KATILDI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Göktaş: “Toplam 4,2 milyar TL Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırdık"

“19 Mayıs’ta Yakılan Bağımsızlık Ateşi Asla Sönmeyecek”

İnegöllü Gençler 19 Mayıs Coşkusunu Sokaklara Taşıdı

Başkan Palancıoğlu: “ Güçlü Türkiye gençlerimizle gücüne güç katacak.”

19 Mayıs, Kadıköy'de Coşkuyla Kutlanacak

DİSKİ, bin 325 sondaj kuyusunu yeniliyor

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU: 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

BAŞKAN GENÇ’TEN 19 MAYIS MESAJI