BOTAV GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİ

CHP 8.05.2024 20:20:15 0
BOTAV GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİ

Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) Olağan Genel Kurul Toplantısı, Bodrum Belediye Başkanı ve BOTAV Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Mandalinci’nin katılımıyla gerçekleşti

7 Mayıs Pazartesi günü BOTAV Center Toplantı Salonunda genel kurul toplantısı yapıldı. Toplantıya Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, Bodrum Belediye Başkanı ve BOTAV Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Mandalinci, yönetim kurulu üyeleri ile vakıf üyeleri katıldı.

BOTAV Genel Sekreteri Galip Gür’ün sunumuyla başlayan genel kurulda Divan Heyeti Başkanlığına Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon seçildi.

Açılış konuşması yapan Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Bodrum’un paydaşları, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, temsilcileri ve üyeleriyle Bodrum’un marka değerini daha da artırmak, yerli ve yabancı fuarlarda Bodrum’u temsil etmek üzere hep beraber iş birliğiyle çalışacaklarını belirtti. Başkan Tamer Mandalinci, “Bu iş birliğini yaparken çağımızın yeni nesil teknolojilerinden faydalanıp uluslararası alanlarda bu tanıtımlar yeni ve inovatif yöntemlerle nasıl yapılıyor, bunların takibini yapacağız. Kentimizin dünyaya açılan penceresini o perspektifi daha da genişleterek ve daha kucaklayıcı, kapsayıcı bir anlayışla ele alarak Bodrum’umuzun marka değerini artırıcı hamleler yapacağız.” ifadelerini kullandı.

Divan Başkanı Mahmut Kocadon ve divan üyelerini selamlayan Belediye Başkanı Mandalinci, “Sizlerle beraber önümüzdeki beş yılda bu çatı altında harika işlere imza atacağımıza ve Bodrum’u hem yerli hem de yurtdışındaki fuarlarda daha etkin, daha nitelikli ve geriye dönük kazanımlarının arttığı bir şekilde tanıtacağımıza inancım tamdır. Bu vesileyle kurulumuzun hepimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Konuşmasında Bodrum’un kendi tanıtımını yapan bir kent olduğunu, buranın Türkiye ve dünya için önemli bir yerde bulunduğunu, herkesin Bodrum’da bulunmak ve buraya yatırım yapmak istediğini belirten Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, “Önemli olan biz, Bodrum’a nasıl sahip çıkıyoruz. Fiyatıyla, istikrarıyla, çevresiyle daha iyi sahip çıkarsak Bodrum daha da ileri gidecek.” şeklinde konuştu ve Bodrum Belediye Başkanı ile BOTAV yönetimine teşekkür edip başarılar diledi.

Genel kurul toplantısı 2023 yılı faaliyet raporu, gelir-gider ve bilanço tabloları, denetleme kurulu raporunun okunması, raporlar üzerine görüşmeler ile 2024 yılı bütçesinin okunması, bütçe üzerine görüşmeler, aidatların tespiti ve BOTAV’a yeni üye olacak ve üyelikten ayrılacak işletmelerin genel kurula sunulması, dilek ve temenniler ile devam etti.

 


Muğla,Bodrum Belediyesi

İMAMOĞLU’NDAN GENÇLERE: HEPİNİZ UMUTSUNUZ

Denizlililerin, 19 Mayıs coşkusu Fener Alayı ile başladı

Manisa’da 19 Mayıs Kutlamaları Fener Alayı ile Renklendi

Son Feci Bisiklet Manisalı Gençleri Coşturdu

KONSERLER MÜZİK SEVERLERİ COŞTURDU

10 BİNLER YÜRÜDÜ, FESTİVAL ATEŞİ YAKILDI

19 Mayıs coşkusu hiç bitmeyecek

CUMHURİYET GENÇLERİ MUSTAFAKEMALPAŞA’YI AYDINLATTI

MUSTAFAKEMALPAŞA’LI GENÇLER ANKARA’DA

26.1°