“BOLVADİN’İ SEVİYORUM HER SORUYU BİLİYORUM”

MHP 27.04.2024 19:11:48 0
“BOLVADİN’İ SEVİYORUM HER SORUYU BİLİYORUM”

ONLİNE BİLGİ YARIŞMASI ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Bolvadin Belediye Başkanlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile yapılan vatandaşlarımızın yoğun katılım gösterdiği “Bolvadin’i Seviyorum Her Soruyu Biliyorum” Online Bilgi Yarışması’nda dereceye giren yarışmacıların ödülleri Belediye Başkanımız Fatih KAYACAN tarafından verildi.
Başkanlık makamında yapılan ödül takdim töreninde konuşan Başkan KAYACAN: “Bizim belediyecilik anlayışımız ilçemizdeki kültürel eserlerin korunarak geleceğe aktarılmasından ibaret değildir. Esas olan gençliğimizin tarihi ve kültürel değerlerle donatılarak milletimizin geleceğinin tarih şuuru edinmiş gençlerle inşa edilmesi için çalışmaktır. Bu nedenle gençlerimize önce Kadim Kentimizin 10 bin yıllık tarihini öğreterek, yaşadıkları ilçenin değerini anlamaları maksadıyla böyle bir bilgi yarışma tertip etmiş bulunuyoruz. Bu yarışma vesilesi ile gençlerimizi ve aileleri ilçe tarihimizi araştırmaya yönlendirmiş ve Elhamdülillah çok iyi bir farkındalık oluşmasına vesile olmuş bulunuyoruz. Bu Kadim İlçenin Belediye Başkanı olarak, yarışmada dereceye giren katılımcılarımız başta olmak üzere tüm katılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Büyük ilgi ve beğeni toplayan Online Bilgi Yarışmasının devamı önümüzdeki günlerde yapılacak olup, yarışma detaylarına ilişkin duyurular Belediye Sosyal Medya hesaplarından ve www.bolvadinbelediyesi.com adresinden duyurulacaktır. Yarışmanın gerçekleşmesinde vermiş olduğu desteklerden dolayı Süleyman Sakcı öğretmenimize teşekkür ediyoruz.


Afyonkarahisar,Bolvadin Belediyesi

BAŞKAN BAŞER’İN “3 TÜRK MİLLİYETÇİLER GÜNÜ” GÜNÜ MESAJI

"İhtiyar Kız" oyunu tiyatro severlere eğlenceli saatler yaşattı.

Başkan ÖZAŞKIN'ın 3 Mayıs Türkçülük Günü Mesajı

Esentepe 2. Etap rekreasyon projesinde çalışmalar başladı.

Bağlama, Keman ve Ses Eğitimi Kursu için başvurular başladı.

40 Milyon Liralık Dev Yatırım

Belediye Personeline İtfaiye Eğitimi

Toplu Sözleşmeye Davullu Zurnalı Kutlama

Yol Süpürme Araçları Görücüye Çıktı

20.1°