Bolu’da Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. yılında tören düzenlenecek

CHP 18.07.2024 17:31:45 0
Bolu’da Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. yılında tören düzenlenecek

Bolu’da Kıbrıs Türklerini özgürlüğe kavuşturan 1974 Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 50. yılında tören düzenlenecek. Geçtiğimiz yıl açılışı yapılan Rauf Denktaş heykeli önünde 20 Temmuz Cumartesi günü gerçekleşecek törene tüm Bolu halkı davet edildi.

Bolu Belediyesi ve Kıbrıs Gazisi, Emekli Piyade Kıdemli Binbaşı Ahmet Şerafettin Yamaner’in İl Temsilciliğini yaptığı, 20 Temmuz Kıbrıs Zaferi Kutlama, Dayanışma ve Kültür Derneği Bolu İl Temsilciliği, 20 Temmuz 1974 yılında gerçekleşen ve Kıbrıs Türklerini özgürlüğe kavuşturan Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 50. Yılı dolayısıyla bir anma etkinliği düzenleyecek.

Geçtiğimiz yıl açılışı yapılan Kalıcı Konutlar’daki Rauf Denktaş heykeli önünde gerçekleşecek tören, 20 Temmuz 2024 Cumartesi günü saat 15.00’de Kıbrıs Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Gezici Büyükelçi Hüseyin Macit Yusuf’un da katılımıyla gerçekleşecek.

Törende KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş’ın anıt heykeline çelenk konularak, ardından protokol konuşmaları ve folklor gösterileri yapılacak.

Bolu Belediyesi, Kıbrıs Türk halkını özgürlüğe kavuşturan 1974 Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. yıl anma törenine tüm Bolu halkını davet etti.

Bolu,Bolu Belediyesi

YALOVA BELEDİYESİ VE DSİ’DEN BALABAN DERESİ’NDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

Manisa, Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu’na Hazırlanıyor

Çanakkale Belediye Başkanı Sayın Muharrem Erkek'in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı