BOLU BELEDİYESİ’NDE YAZ KURSLARI DEVAM EDİYOR

CHP 5.07.2024 23:24:13 0
BOLU BELEDİYESİ’NDE YAZ KURSLARI DEVAM EDİYOR

Bolu Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan ve Halk Eğitim Merkezi’nin katkılarıyla yürütülen BOLMEK kursları yaz döneminde de eğitim vermeye devam ediyor.

Her yıl binlerce vatandaşa eğitim vermeye devam eden Bolu Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (BOLMEK), Haziran ayı ile birlikte yaz dönemi derslerine de başladı.

Yaz döneminde büyük ilgi gören kursların başında Türk İşaret Dili ve Eğitimi kursu yer alıyor. Her alanda büyük önem taşıyan ve kendi içinde bir dil bilgisi yapısına sahip olan Türk İşaret Dili Eğitimi’nin amaçlarının başında farklı bireyler arasındaki ayrışmayı önlemek, empati duygusunu geliştirmek ve işetme engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştırmak adına iletişim engellerini ortadan kaldırmak yer alıyor.

Türk İşaret Dili kursuna kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar,  belediyenin web sitesindeki https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf_rVqwmoXjzu4aaykfAmxFpo-eertTwZyHAYl3MumXdCzCVA/viewform?pli=1 link üzerinden ya da Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü’nden yüz yüze başvuruda bulunabilir.

Bolu,Bolu Belediyesi

Büyükşehir’in Yeni Hizmet Binasında ‘Çocuk Tiyatro Sahnesi’ Var

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Sigorta Haftası Kutlamaları Kapsamında İlçemizde Ziyaretler Gerçekleşti