Bolu Belediyesi şehre yeni imar yolları kazandırıyor

CHP 9.05.2024 22:50:25 0
Bolu Belediyesi şehre yeni imar yolları kazandırıyor

Bolu Belediyesi tarafından iki bölgede yeni imar yolu açma ve yol genişletme çalışması gerçekleştiriliyor.

Son 5 yılda kilometrelerce uzunluğunda yeni imar yolları açarak ve mevcut yolları yenileyerek şehrin ulaşım ağını güçlendiren Bolu Belediyesi, çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.

Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Karacağaç ve Dodurga Mahallesi’nde imar yolu çalışması başlattı.

Bu doğrultuda belediye ekipleri D-100 Karayolu Karacağaç Mahallesi mevkiindeki yol açma ve genişletme çalışmalarını tamamlarken, Dodurga Mahallesi’nde, Sağlık Mahallesi Mezarlığı yanındaki bölgede başlattığı yol açma ve genişletme çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

Bolu,Bolu Belediyesi

HÜRRİYET’İN DANIŞMANI’NDAN ‘KAMUDA TASARRUF’ YORUMU: “KAMUDA TASARRUF 2019’DAN BU YANA İZMİT BELEDİYESİNDE BİR ANLAYIŞ MESELESİDİR”

“KADININ GÜCÜ” RESİM SERGİSİ NİKOMEDİA SANAT GALERİSİ’NDE SANATSEVERLERLE BULUŞTU

MODERN HAYVAN PAZARI, KURBAN BAYRAMI’NA HAZIRLANIYOR