Bolu Belediyesi ‘memnuniyet anketi’ uygulaması başlattı

CHP 3.07.2024 17:23:04 0
Bolu Belediyesi ‘memnuniyet anketi’ uygulaması başlattı

2025-2029 Dönemi Stratejik Planı’nı hazırlayan Bolu Belediyesi, vatandaşların görüş, talep ve önerilerini daha kolay ve hızlı şekilde iletebilmeleri adına web sitesinde ‘memnuniyet anketi’ uygulaması başlattı.

İlke edindiği şeffaf belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Bolu Belediyesi, yeni dönemde de vatandaş odaklı projeler üretmeye devam ediyor.

2025-2029 Dönemi Stratejik Planı’nda hayata geçirdiği ‘memnuniyet Anketi’ uygulamasıyla şehrin gerçek sahibi Boluluların daha fazla söz sahibi olabilmesine olanak sağlayan Bolu Belediyesi, aynı zamanda vatandaşların belediye hizmetlerinin başarı ve önem derecelerini değerlendirmesine de fırsat sunuyor.

Değerlendirmede bulunmak isteyen vatandaşlar, aşağıdaki linkten

ankete ulaşabilecekleri gibi Perşembe ve Cuma günleri kent meydanına (valilik binası önü) kurulacak olan standlar aracılığıyla da ankete katılım sağlayabilecekler.

Bolu,Bolu Belediyesi

Yaz Spor Okulları’nda ilk dönem tamamlandı

ODUNPAZARI’NDAN GÜVERCİN YETİŞTİRİCİLİĞİ VE HASTALIKLARI EĞİTİMİ

BAŞARILI SPORCULAR MECLİSİN KONUĞU OLDU