Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü 6 ayda 677 olaya müdahale etti

CHP 1.07.2024 17:23:07 0
Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü 6 ayda 677 olaya müdahale etti

Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından paylaşılan 2024 yılının ilk yarısına ait faaliyet raporunda yer alan bilgilere göre yangın, trafik kazası, arama-kurtarma olmak üzere toplam 677 olaya müdahale edildiği belirtildi.

Gelen ihbarlara, 25 saniyelik çıkış süresi ile Avrupa standartlarının üstünde bir performans sergileyen ve bölgenin en donanımlı itfaiye teşkilatına sahip olan Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, birçok facianın önüne geçmek için bu sene de hız kesmeden çalışmaya devam ediyor. Bolu Belediyesi itfaiyesi, yayımladığı 2024 yılının 6 aylık faaliyet raporunda toplam 677 olaya müdahale edildiğini açıkladı.

Bu yılın ilk 6 ayı itibariyle 310 yangın, 311 arama – kurtarma ve 56 trafik kazasına müdahale eden Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, gerçekleştirdiği 4260 eğitim ve 118 denetimle de bu sene çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Bolu,Bolu Belediyesi

BAŞKAN MANDALİNCİ’DEN TÜRKBÜKÜ VE GÖLKÖY’E ZİYARET