Bolu Belediyesi halka kandil helvası ikram etti

CHP 16.09.2024 18:39:15 0
Bolu Belediyesi halka kandil helvası ikram etti

Bolu Belediyesi tarafından Mevlid Kandili nedeniyle semt pazarlarında Bolululara irmik helvası ikram edildi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da esnaf ve vatandaşların mevlitlerini kutlayıp, ikramda bulundu.

Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Mevlid Kandili nedeniyle bu yıl da 10 bin kişilik irmik helvası hazırlatarak, Sümer-Tepecik, Sağlık ve Bahçelievler Semt Pazarları’nda esnaf ve vatandaşlara ikram etti.

Sümer-Tepecik Kapalı Semt Pazarı’ndaki helva ikramı etkinliğine, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile Belediye Başkan Yardımcıları Süleyman Can, Rasim Özdemir, Leyla Beykoz ve Bolu Bel A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Temel katıldı.

Başkan Özcan ve Yardımcıları, tüm tezgâhları dolaşarak esnaflara ve pazar alışverişi yapan mahalle sakinlerinin Mevlid Kandili’ni kutladı ve helva ikramında bulundu.

Bolu,Bolu Belediyesi

Dosinia Likya Cup Yat Yarışları’na doğru

Avrupa Hareketlilik Haftası, Amasya’da coşkuyla kutlanıyor

İLAN