Tarih: 23.09.2024 20:22

BİSİKLET VE UÇURTMA ŞENLİĞİ YAPILDI

Facebook Twitter Linked-in

Çerkezköy Belediyesi tarafından Avrupa haraketlilik Haftası kapsamında düzenlenen Bisiklet ve Uçurtma Şenliği Pazar günü muhteşem bir atmosferde yapıldı.



Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bisiklet ve Uçurtma Şenliği hafta sonu muhteşem bir atmosferde yapıldı. Bisiklet Şenliği için Pazar günü Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan bisiklet tutkunları Belediye Başkanımız Vahap Akay ile birlikte Kuşbahçe Mevkii’ne kadar pedal çevirerek, güzel bir Pazar gününün keyfini çıkardılar.

UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADILAR

Bisiklet Şenliği’ne katılan sporcuların Kuşbahçe Mevkii’ndeki etkinlik alanına varmasının ardından yüzlerce uçurtma gökyüzüne bırakılırken, özellikle çocuklar aileleri ile birlikte unutulmaz bir gün yaşadılar. Belediye Başkanımız Vahap Akay da Uçurtma Şenliğimize kızı Damla Akay ile birlikte katılarak, şenliğe katılan çocukların ve ailelerin mutluluğuna ortak oldu.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Uçurtma Şenliği’nin yapıldığı alanda kurulan çadırlarda şenliğimize katılan çocuklar yüz boyama, uçurtma yapım atölyesi gibi etkinliklere katılırken, çocuklar için düzenlenen Zumba etkinliğinde doyasıya eğlendiler. Ayrıca şenliğe katılan çocuklara ve ailelere Çerkezköy Belediyesi tarafından çeşitli ikramlar da yapıldı.

KATILAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Bisiklet ve Uçurtma Şenliğimizin her zaman olduğu gibi yine muhteşem bir atmosferde gerçekleştiğini belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Hava muhalefeti nedeni ile ertelediğimiz Uçurtma ve Bisiklet Şenliğimizi Pazar günü yine muhteşem bir atmosferde gerçekleştirdik. Şenliğimize katılan çocuklarımız ve gençlerimiz özgürce pedal çevirdiler ve ardından rengarenk uçurtmaları ile gökyüzünü süslediler. Atölyelerimizde çeşitli etkinliklere katıldılar ve dans gösterileri ile eğlendiler. Etkinliklerimize katılan ve bizlerle birlikte bu güzel Pazar gününü paylaşan, güzel anılar biriktiren tüm çocuklarımıza, gençlerimize ve ailelerine teşekkür ediyorum” dedi.


Tekirdağ,Çerkezköy Belediyesi



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —