Birlikte Daha İleriye

AK PARTİ 1.05.2024 19:04:45 0
Birlikte Daha İleriye

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ve AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, Karadavutlu, Aşırlar ve Nasuhlar mahallelerinde gerçekleştirdikleri ziyaretlerde mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Işıksu, "Kıymetli hemşehrilerimize dua ve teveccühleri için kalbi şükranlarımı sunuyorum. Birlikte daha ileriye." dedi.

Işıksu ve Çağlayan Mahallelerde

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Karadavutlu, Aşırlar ve Nasuhlar mahallelerini ziyaret ederek mahalle sakinleriyle buluştu. Ziyaretlere AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, teşkilat mensupları, muhtarlar ve meclis üyeleri de katıldı.

Işıksu’dan Teşekkür

Ziyaretlerde mahalle sakinleriyle samimi bir ortamda bir araya gelen Başkan Işıksu, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, muhabbet ve samimiyetin paylaşıldığı güzel buluşmalarda mahalle sakinlerine teşekkür etti. Başkan Işıksu, "Birlik ve beraberliğin kıymetini bir kez daha hissettiğimiz bu güzel buluşmalarda, mahalle sakinlerimize gösterdikleri ilgi ve her zamanki destekleri için kalpten teşekkürlerimi iletiyorum. Birlikte daha ileriye..." ifadelerini kullandı.

Doğrudan İletişim

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan ise yaptığı açıklamada, "Mahalle ziyaretlerinde bulunmak, milletimizle doğrudan iletişim kurmak bizim için son derece önemli. Mutlu Başkanımızla birlikte mahalle sakinlerimizle bir araya gelerek sorunları dinledik ve çözüm yolları konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Bu tür etkinlikler, toplumsal dayanışma ve birlik ruhunu pekiştiriyor. Çok çalışmaya devam" şeklinde konuştu.


Sakarya,Adapazarı Belediyesi

TAPDUK EMRE KİTAP KONAĞI SINAV KAYGISI VE YÖNETİMİ KONULU SÖYLEŞİ PROGRAMINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

“EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER”

SAMSUNG, KİA VE HYUNDAİ’NİN ÜRETİM MERKEZİ HWASEONG İLE AKSARAY ARASINDA KARDEŞ ŞEHİR PROTOKOLÜ İMZALANDI

Şampiyon sporculardan Başkan Aydın’a ziyaret

Osmangazi, Ata Posterleri ile Donatılıyor

Haber Deneme 1

İhale İptal İlanı

Gençlik Haftası Bowling Turnuvası

Haluk Levent’in Katılımıyla ‘Osmangazi Gençlik Yürüyüşü’

29°