Tarih: 21.10.2024 05:08

BİRİNCİ OLAN PROJE %92 OY ALDI…

Facebook Twitter Linked-in

Ekolojik Evler Projesi'nde halk oylaması açıklandı. Birinci olan mimar Amine Karayiğit’in projesi online ortamda yapılan halk oylamasında 24 bin 755 kişi tarafından seçilerek %92 oranda oy aldı.

Doğa ile uyumlu, çevreci ve sürdürülebilir yaşam alanları oluşturmak amacıyla Belediyemiz tarafından başlatılan Ekolojik Evler Mimari Proje Yarışması sona erdi.

Jüri tarafından yapılan eleme sonrası finale kalan ilk 3 proje için 7 Ekim 2024 tarihinden itibaren halk oylaması başlatıldı. Oylamalar 11 Ekim 2024 Cuma günü saat 15.00'te sona erdi.

Online ortamda gerçekleştirilen oylama sonucu EKO-SELF adıyla yarışmaya katılan 12116 numaralı proje sahibi Mimar Amine Karayiğit’in projesi birinci olarak seçildi.

Yapılan tercihler sonucu gerçekleşen oy dağılımı ise şu şekilde oluştu;

Sivas,Sivas Belediyesi

Orjinal Habere Git