BİR ASIRLIK DOSTLUK SANATLA PEKİŞTİ

CHP 26.10.2024 09:03:41 0
BİR ASIRLIK DOSTLUK SANATLA PEKİŞTİ
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) organizasyonuyla Kossuth Müzesi'nde (Macar Evi) gerçekleştirilen "Bir Asırlık Dostluk İçin Sanat" başlıklı uluslararası çağrılı karma sergi açılışı Kütahya Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci’nin katılımıyla gerçekleştirildi.

Sergide, yaklaşık 30 Macar sanatçının eserleri, Kütahyalı sanatçılarla birlikte sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Etkinlik, Macar ve Türk dostluğunu pekiştirirken, farklı kültürlerin kaynaşmasına da zemin hazırlamasıyla büyük beğeni topladı.

Belediye Başkanımız Kahveci, sanatın kültürler arası köprü kurmadaki önemine vurgu yaparak, bu tarz etkinliklerin iki ülke arasındaki dostluğu güçlendirdiğini belirtti.

Serginin sonunda, Belediye Başkanımız Kahveci ve diğer protokol üyeleri, sergiye katılan sanatçılara katılım belgelerini takdim etti. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi

“OSBÜK Ege Bölge Toplantısı”na katıldık.

Başkan Bozbey’den öğrencilere önemli tavsiyeler

Kaymakam, Belediye Başkanı, 6 Siyasi Parti ve Esenyurtlular El Ele Verdi…

BAŞKAN KURT, “İZİNSİZ YAPILAŞMA İLE İLGİLİ MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEKTİR”

Başkan Topaloğlu’na okul arkadaşlarından ziyaret