BİLGEHANELERDE YENİ DÖNEM HEYECANI 14 BİN ÖĞRENCİYLE BAŞLADI

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 4. Sınıftan 8. Sınıfa kadar öğrencilere hizmet veren Bilgehanelerin merkez ve ilçelerde faaliyet gösteren 25 şubesine kayıt yaptıran 14 bin 367 öğrenci, yeni dönem eğitimlerine başladı.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin öğrencilere yönelik faaliyetlerinden olan Bilgehanelerde yeni dönem heyecanı yaşanıyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sayıları merkez ve ilçelerde  25’i bulan Bilgehanelerin her dönem kendisini yenileyen, öğrencilerin eğlenerek öğrenme imkanı bulduğu önemli eğitim birimlerinden biri olduğunu belirtti.

Bilgehanelerin her zaman öğrencilerden yoğun ilgi gördüğünü ifade eden Başkan Altay, “Bilgehanelerimizde, Haziran ayına kadar devam edecek yeni dönem eğitimlerine her dönem olduğu gibi aynı istek ve heyecanla başlandı. Yeni dönemde 14 bin 367 öğrencimiz Bilgehanelerimize kayıt yaptırdı. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum. İnşallah sorunsuz ve güzel bir eğitim dönemi geçirirler” değerlendirmesinde bulundu.

BİLGEHANE ÖĞRENCİLERİ MUTLU

Öğrenciler ise, hem okul derslerine destek olan hem de çok sayıda etkinlik içeren Bilgehanelerde bulunmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

ÖĞRENCİLER ÇEŞİTLİ BAŞLIKLARDA EĞİTİM HİZMETİ ALACAK

Konya Büyükşehir Belediyesi çatısı altında 4. Sınıftan 8. Sınıfa kadar öğrencilere yönelik eğitim hizmeti veren Bilgehanelerde, yeni dönem Haziran ayına kadar devam edecek.

Eğitim programı kapsamında hafta içi ve hafta sonu seçeneklerine göre öğrenciler, okul derslerine yardımcı olarak ders destek programları, milli ve manevi eğitimler, etkinlik ve atölyeler ile PDR birimleri gibi faaliyetlerden yararlanabilecek.

Konya,Konya Belediyesi

Van Büyükşehir Belediyesi Halk Lokantası açıyor

2 bin metrelik hat ile Teşvikiye'nin su sorununa kesin çözüm

Gaziler Günü Etkinlikler İle Kutlandı

Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş, Hatay'da Serdar Demir Çocuk Evleri Sitesi'nin açılışını yaptı

DÜNYA TEMİZLİK GÜNÜ ETKİNLİĞİNE TAM DESTEK VERDİK

Nevşehir Belediyesi LGS’ye Hazırlanan Öğrenciler İçin Ücretsiz Hazırlık Kursu Düzenliyor

MUTLU ÇOCUK YETİŞTİRMENİN SIRLARINI ÖĞRENDİLER

İZKİTAP – 4. İzmir Kitap Fuarı 26 Ekim’de kapılarını açıyor

Motosiklet Çalıştayına Davetlisiniz...

Mavi Bayraklı plajda öğrencilerden anlamlı etkinlik

“Demir Lady” yine zirvede

İzmir Büyükşehir Belediyesi üniversitelilerin barınma ücretlerine zam yapmadı

Macera Park’ta eğlence ve adrenalin dolu bir gün

Öğrencilerimizi Karşılamaya Başladık

Milletvekili Korkmaz’dan Sandıklı Belediyesi Yeni Hizmet Binası Ziyareti

Raylı sistemin ilk etabı için proje başlıyor

BAŞKAN ÜNLÜCE’DEN HAREKETE DAVET!

Başkan Bozbey, “Tarımın planlanmasına önderlik yapacağız”

Büyükşehir Gençlik Meclisine başvurular başladı

Mersin’in Güzellikleri Çocukların Resimlerinde Hayat Buldu

*İpekyolu Buzhane Mahallesi'nde Dere Taşkını: Eşbaşkan Abdullah Zeydan İncelemelerde Bulundu*