BİLGEHANELERDE YAZ ETKİNLİKLERİ ÖNCESİ HİZMET İÇİ EĞİTİM PROGRAMI DÜZENLENDİ

AK PARTİ 28.06.2024 19:31:07 0
BİLGEHANELERDE YAZ ETKİNLİKLERİ ÖNCESİ HİZMET İÇİ EĞİTİM PROGRAMI DÜZENLENDİ

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Bilgehanelerde görevli eğitmenler, yaz etkinlikleri öncesi hizmet içi eğitim programında buluştu.

Merkezde 15, ilçelerde 10 olmak üzere toplamda 25’e ulaşan Bilgehaneler, yaz etkinlikleri kapsamındaki çalışmalarına hizmet içi eğitim programı ile başladı.

İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneği (İGEDER) ile birlikte hazırlanan programda, Bilgehanelerde görev yapan 520 eğitmen çeşitli konularda bilgilendirildi.

3 GÜN, 520 EĞİTMEN

Üç güne yayılan programın ilk gününde Kur’ân-ı Kerim, Hafızlık Hazırlık ve Ezber Destek Programı öğretmenleri yer aldı. “Siyer Öğretim Yöntem ve Teknikleri” başlığıyla Nurullah Yalın, “Kur’ân-ı Kerim Öğretim Yöntem ve Teknikleri” başlığıyla Emrah Akcan ve “Etkinliklerle Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi” başlığıyla Yaşar Ayyıldız sunumları eğitime katkı sağladı.

Programın ikinci gününde 520 eğitmenin katıldığı seminerler ise “İz Bırakan Eğitimci: Nurettin Topçu” ve “Etkili Sınıf Yönetimi” başlıklarıyla Süleyman Tanrıverdi ve “Eğitimde Yapay Zekâ” başlığıyla Buğra Ayan tarafından verilirken, “İş Sağlığı ve Güvenliği” sunumu da programda yer aldı.

Hizmet içi eğitim programının üçüncü gününde de eğitmenlerin hem keyif alacağı hem de pedagojik açıdan kendilerine katkıda bulunacakları seminerler gerçekleştirildi. Davut Türkkan “Duygusal Bağ Kurma” ve “Eğitimde Film Okuma” konusunda bilgilerini aktarırken, Mustafa İşlek “Öğretmenin Psikolojik Dayanıklılığı” başlığıyla eğitmenlerin mental yol haritasına katkıda bulundu. Program, “Sıfır Atık Eğitimi” ile sona erdi.

“SENİN YAZIN, SENİN GELECEĞİN”

Eğitmenler, “Senin Yazın, Senin Geleceğin” temasıyla yaz etkinlikleri için heyecanlı olduklarını belirterek, 3 günlük program dolayısıyla mutluluklarını dile getirdi.

Bilgehanelerde yaz etkinlikleri, 1 Temmuz itibariyle başlayıp, 7 hafta sonunda 16 Ağustos’ta sona erecek.


Konya,Konya Belediyesi

BİLGEHANELERDEN LGS TERCİH DÖNEMİNDE ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK HİZMETİ

BAŞKAN GENÇ, ANKARA’DA TRABZON İÇİN İSTİŞARELERDE BULUNACAK

Büyükşehir'den Kırsal Mahallelere 2 Milyon 479 Bin Tl'lik Hizmet

Büyükşehir'in Yaz Bilim Kampı İçin Kayıtlar Başladı

Büyükşehir'den RHG Enertürk Enerji Stadyumu'na Çim Serimi Çalışması

“ESİLA TÜFEKÇİ” MAHALLELER ARASI ÇOCUKLAR FUTBOL TURNUVASI’’ TAMAMLANDI

ROOTSTRİNGE / ATATÜRKÇÜYÜZ S#KİM ERDOĞANI!!!

ROOTSTRİNGE / BU ŞEHRİ SİZE YEDİRMEYİZ

Meram Sohbetlerinin Bu Haftaki Konuğu Prof. Dr. Ahmet Çaycı, GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE MERAM’I ANLATTI

34°