Belma Beğen Camii Dualarla Açıldı

AK PARTİ 21.10.2024 11:42:38 0
Belma Beğen Camii Dualarla Açıldı

Hayırseverler İbrahim Azmi Beğen ve eşi Belma Beğen tarafından yaptırılan Belma Beğen Camii dualarla açıldı. Cami için düzenlenen açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Ahmet Cin, Pendik’in manevi yatırımlar konusunda bir merkez olduğunu ifade ederek “Lojman, kafe, anaokulu hazır. Azmi bey burayı bir yaşam merkezi haline getirmeye çalışıyor. Biz de her türlü desteği vermeye çalışıyoruz.” diyerek hayırlı olsun dileklerini sundu.            

Çamlık Mahallesi Belma Beğen Camii düzenlenen törenle açıldı. 2020-2023 yıllarında Pendik’te kaymakamlık yapan AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, Yalova Valisi Hülya Kaya,  Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız, AK Parti Eski Milletvekilleri Erol Kaya ve Eyüp Özsoy, hayırseverlerİbrahim Azmi Beğen ve Belma Beğen ile çok sayıda vatandaşın katıldığı törende konuşan Belediye Başkanı Ahmet Cin, Pendik’in manevi yatırımlar konusunda bir merkez olduğunu söyledi. Hayırsever İş İnsanı İbrahim Azmi Beğen ve ailesine teşekkür eden Başkan Ahmet Cin: “Burayı bir yaşam merkezi haline getirmeye çalışıyorlar. Bizzat kendileri ilgileniyor. Dolayısıyla burada lojman hazır, kafe hazır, inşallah anaokulu da hazır. Kendilerinin diğer kültürel faaliyetlerin de olabileceği, insanların sosyalleşebileceği bir ortamı hazırlamayla ilgili özel bir gayretleri var. Biz de her türlü desteği vermeye çalışıyoruz.” diyerek hayırlı olsun dileklerini sundu.  

Açılış törenine daha önce Pendik’te kaymakamlık yapan Yalova Valisi Hülya Kaya da katıldı. Vali Kaya, caminin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederek “Cemaati bol olsun. Çok güzel bir hayır, Allah kabul etsin.”dedi. Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız da hayırseverlere teşekkür ederek “Kendilerini yeni tanıma fırsatım oldu. Çok güzel bir cami. Hayırlı olsun” şeklinde konuştu.  Hayırsever İş İnsanı İbrahim Azmi Beğen ise yaptığı konuşmada eşi adına inşa edilen caminin tüm Pendiklilere hayırlı olması temennisinde bulundu.

1500 kişilik kapasiteye sahip

Çamlık MahallesiŞehit Kerim Patoğlu Sokak’ta 6,5 Dönümlük arazi üzerine kurulan Belma Beğen Camii, 1.500 kişilik kapasiteye sahip. Peyzajı Pendik Belediyesi tarafından yapılan caminin yanında aynı zamanda lojman, 8 sınıf, spor odası, yemekhane ve  aktivite odası da yer alıyor.


İstanbul,Pendik Belediyesi

BAŞKAN KAVUŞ MERAM MUHTARLARINI ZİYARET ETTİ

Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç, Muhtarlar Günü’nde Muhtarlarla Buluştu

Karabük Belediyesi ve KETEM İş Birliği ile Ücretsiz Kanser Taraması

HALİLİYE BELEDİYESİ İLE PARKLAR YAŞAM ALANLARINA DÖNÜŞÜYOR

BAŞKAN ALTAY TÜM MUHTARLARIN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Sandıklı Kanatlı Süs Hayvanları Yetiştiricileri Derneği Yeni Hizmet Binası Açıldı

Başkan Öztaş, Merkez Camii İnşaatını Ziyaret Etti

BAŞKAN ALTAY KONYA’YA MİMARİ ANLAMDA DEĞERLİ ESERLER KAZANDIRIYOR

Yeşilyurt Belediyesinin 2025 Yılı Tahmini Bütçesi 2 Milyar 312 Milyon TL. Olarak Belirlendi

17.1°