Belediyemizin 8. Kitap Fuarı Kapılarını Açıyor

Belediyemiz 8. Kitap Fuarı Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde 12 Ekim Cumartesi günü 170 yayınevi ve 131 yazarın katılımıyla kapılarını açıyor.

Belediyemiz geleneksel hale getirdiği “Şahinbey Kitap Günleri” temalı 8. kez kapılarını açacak. Birbirinden değerli 131 yazar ve kitap zenginliği ile 170 yayın evi Gaziantepli kitapseverler ile Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde bir araya gelecek. Düzenlenecek fuarın resmi açılışı 12 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’da yapılacak. Fuar 09.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Birbirinden değerli 131 yazar, 9 gün boyunca kitaplarını kitapseverlere imzalayarak, söyleşiler gerçekleştirecek.

Ünlü Yazarlar Gaziantep’te

Yücel Arzen Bahadır Yenişehirlioğlu, Ramazan Yetkin, Bayram Meral, Mehmet Akif Ersoy, Doç.Dr. Hulki Cevizoğlu, Şermin Yaşar, Hatice Kübra Tongar, Talha Bora Öge, Said Ercan, Prof. Dr. Nihat

Hatipoğlu, Dijital Baba Orhan Toker, Saliha Erdim, Serdar Tuncer, Fatih Duman, Mert Arık, Prof. Dr. Nurullah Genç, Mete Yarar, Anıl Basılı, Beyhan Budak, Sertaç Abi, Mehmet Ali Bulut gibi ünlü yazarların katılacağı fuarda ayrıca eser sahipleri de imza için okurlarıyla buluşacak. İmza günlerinin yanı sıra pek çok önemli yazarın konferans ve söyleşileri de Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde olacak. Fuarla ilgili tüm söyleşi, imza günleri ve diğer detaylara Şahinbey Belediyesi resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesaplarından ulaşılabilecek.

Başkan Tahmazoğlu’ndan Fuara Davet

Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, kitapseverlerin her yıl heyecanla beklediği kitap fuarını bir kez daha hemşehrileriyle buluşturacak olmanın mutluluğu ve sevincini yaşadıklarını belirterek, “Tüm kitapseverlerimizi fuarımıza bekliyorum. Kitap şehri Gaziantep’imiz 9 gün boyunca edebiyat, sanat ve kültür dolu günleri yaşayacak. Herkesi bu güzelliği yaşamaya ve paylaşmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Gaziantep,Şahinbey Belediyesi

Kent, Rengarenk Bir Festivale Ev Sahipliği Yaptı

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ekim Ayı Toplantısı’nın 2. Birleşimi Gerçekleşti

İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya: Terör Propagandasına Müsamaha Göstermeyeceğiz

Alaçam Mübadele Müzesi yeni yüzüyle ziyaretçilerini ağırlıyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi Toplandı

KAHVERENGİ KOKARCAYLA MÜCADELE İÇİN 207 BİN "SAMURAY ARISI" SALIMI YAPILDI

Eşbaşkan Şedal ve Zeydan kayıp Rojin’in ailesini yalnız bırakmıyor

BAŞKAN ŞAHİN: ŞEHRİ AKILLI, DİRENÇLİ VE YEŞİL ŞEHİR YAPACAĞIZ, BU KONUDA KARARLIYIZ

Esenyurt’ta İbadethaneler Pırıl Pırıl

Ortahisar Belediyesi, TÜBİTAK projesi için En Mutlu Köy yerleşkesinin kapılarını açtı

KÂĞITHANE’DE SİVAS TANITIM GÜNLERİNE YÜZ BİNLERCE KİŞİ KATILDI

Unesco Müzik Şehri Şanlıurfa

Büyükşehir Belediyesi’nden mezarlıklarda bakım onarım çalışması

ANKARA’NIN BAŞKENT OLUŞUNUN 101’İNCİ YILI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

Çocuk Kültür Evi'nde Yeni Dönem Başladı

Belen Köy Mahallesinde Asfalt ve Peyzaj Çalışmaları Tamamlandı

BAŞKANIMIZ, GAMZE YILMAZ VE DENİZ KORKMAZ’IN DÜĞÜN MERASİMLERİNDE NİKAH AKİTLERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

“Gazze yeryüzünün alnına çatılmış bir bildiridir”

Esenyurt Belediyesi Patili Dostlarını Unutmuyor…

BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 15 EKİM DÜNYA KADIN ÇİFTÇİLER GÜNÜ MESAJI

2024 yılı Ilgaz İstiklal Yolu Etkinlikleri Programı Belli Oldu

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Çay Denizbank Şube Müdürü Hatice Durmuş’u ziyaret etti.

“ÇEMBER-23” Operasyonlarında 4.139 Şahıs Yakalandı

Mayalı Ekşili Ekmek Yarışması İle Yöresel Ürünler Tanıtımları Büyük İlgi Gördü