BELEDİYEMİZDEN MODERN VE HİJYENİK KURBAN KESİM HİZMETİ

CHP 16.06.2024 13:24:00 0
BELEDİYEMİZDEN MODERN VE HİJYENİK KURBAN KESİM HİZMETİ

Belediyemizden Modern ve Hijyenik Kurban Kesim Hizmeti

Belediyemiz tarafından mezbahamızda gerçekleştirilen kurban kesim hizmetleri, vatandaşlarımızın memnuniyetiyle sonuçlandı.

Usta kasaplarımız, modern kurban kesim makineleri kullanarak sabahın erken saatlerinde kesim işlemlerine başladılar ve kurbanlıkları hızlı bir şekilde kesip karkas et şeklinde kurban sahiplerine teslim ettiler.

Hizmetten duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlarımız, bu imkanları sunan başta Belediye Başkanımız Bilgehan Erdem olmak üzere mezbahada çalışan tüm emekçilere teşekkür etti.

Başkan Erdem, seçim öncesi söz verdiğimiz gibi modern mezbahamızı tam işlevsel hale getirerek kurban bayramında halkımızın hizmetine sunmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Ayrıca, kesimlerin hijyenik koşullarda gerçekleştirildiğini ve etlerin güvenli bir şekilde vatandaşlarımıza ulaştırıldığını vurguladı.

Artvin,Artvin Belediyesi

TARSUS’TA ZABITA EKİPLERİ DENETİMLERİ SÜRDÜRÜYOR