Belediyemizden Kış Hazırlığı: Mazgal ve Kanalizasyon Temizliği Çalışmaları Başladı

DİĞER 24.09.2024 23:23:40 0
Siirt Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, sonbaharın gelmesiyle birlikte olası su baskınları ve tıkanıklıkların önüne geçmek amacıyla kapsamlı bir temizlik ve bakım çalışması başlattı. Bu kapsamda, şehir genelindeki mazgallar, ızgaralar ve kanalizasyon hatları yoğun bir şekilde temizleniyor.
Çalışmalarımız özellikle suyun biriktiği veya tıkanıklık riskinin yüksek olduğu bölgelerde yoğunlaştırıldı. Yaprak dökümü ve çeşitli atıkların mazgalları tıkama ihtimaline karşı ekiplerimiz tedbirlerini alıyor. Yağmur suyu drenaj sistemlerinin sağlıklı işlemesi için periyodik temizlikler yaparken, yoğun yağışlarda su baskınlarının önüne geçmek adına sürekli denetim ve müdahale ekiplerimiz sahada görev yapıyor.
Belediye olarak, şehrimizin altyapısının sorunsuz çalışmasını sağlamak ve vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamasını amaçlıyoruz. Bu konuda vatandaşlarımızın da duyarlı olmasını, mazgal ve ızgaralara atık madde atmamasını rica ediyoruz. Özellikle ani yağışlar esnasında oluşabilecek su birikintilerine karşı bu tür önleyici çalışmaların önemini bir kez daha hatırlatmak isteriz.

Siirt,Siirt Belediyesi

Eş Başkan Hatun: Suyumuz, toprağımız hepimize yeter, sahip çıkmalıyız

Renklerin Sanatla Buluştuğu Resim Atölyesi

Eş Başkanlar: Engellere rağmen tam teşekküllü hizmete evirebilecek bir zaman dilimine girdik