Belediyemizde Bayramlaşma Geniş Katılımla Gerçekleşti

MHP 24.06.2024 13:09:57 0
Belediyemizde Bayramlaşma Geniş Katılımla Gerçekleşti

Kurban Bayramı'nın 2. günü, Bolvadin Belediyesi'nde gerçekleştirilen bayramlaşma programı geniş katılımla yapıldı. Başkanlık makamında düzenlenen bayramlaşmaya çok sayıda vatandaşın yanı sıra siyasiler ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri de katıldı.

Misafirleri kabul eden Belediye Başkanı Derviş Aynacı, "Hemşehrilerimizin katılımıyla dolu dolu bir bayram yaşıyoruz. Mutlu, huzurlu ve sağlıklı nice bayramlara bir arada, dostça, kardeşçe ulaşmayı temenni ediyorum," dedi.

Bayramlaşma programı, hemşehrilerin birbirleriyle kaynaşmasına ve bayram coşkusunu birlikte yaşamalarına vesile oldu. Başkan Aynacı, katılımcılarla tek tek ilgilenerek onların bayramını kutladı ve bu tür etkinliklerin toplumdaki birlik ve beraberliği pekiştirdiğini vurguladı.

Afyonkarahisar,Bolvadin Belediyesi

BAŞKANIMIZA, ZİYARETLER

İtfaiye Personellerinden Belediye Başkanımız Sn. Bekir Aksun’a ziyaret

Başkan Esen İtfaiye Erleri ile Bir Araya Geldi

BAŞKANIMIZ, İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

Belediyemizde çalışan KHK’lı işçileri kapsayan Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

BAŞKANIMIZ, İTFAİYE HAFTASINI KUTLADI

Çankırı Belediyesinden Üniversitelilere Oryantasyon Hizmeti

Belediyemiz çalışanları Kızılay’a kan bağışında bulundu

BAŞKANIMIZ, MERHUM BELEDİYE BAŞKANIMIZ MUSTAFA CANLI’YI VEFATININ SENE-İ DEVRİYESİNDE RAHMETLE ANDI