Belediyemiz Yaz Spor Okulları Başladı

AK PARTİ 28.06.2024 13:40:59 0
Belediyemiz Yaz Spor Okulları Başladı

Belediyemiz öğrencilerin ve gençlerin yaz aylarında zamanlarını verimli değerlendirmelerini sağlayarak, onları zararlı alışkanlıklardan korumak ve sağlıklı bir nesil oluşturmak maksadıyla her yıl açtığı yaz spor okulları kayıtları başladı.

Şahinbey’e spor alanında yaptığı yatırım ve hizmetlerle yediden yetmişe tüm Şahinbeylilerin sporla iç içe yaşamasına büyük katkı sunan Belediyemiz, geleceğin sporcularını yetiştirmeye devam ediyor. Futboldan basketbola, okçuluktan masa tenisine, kareteden kick boks’a kadar birbirinden farklı branşların olduğu yaz okulunda, çocuklar yaz tatilini hem sporla geçiriyor, hem de yeteneklerini geliştirmeye fırsat buluyor.

Sporu Hayatımızın Bir Parçası Haline Getirmeliyiz

Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, herkesin mutlaka bir spor dalı ile uğraşması gerektiğini belirterek; “Şahinbey Belediyesi olarak gençlerimize spor yapma imkânı sunuyoruz. Spor yapmak insan hayatında çok önemli. Spor; yeme, içme ve uyku gibi günlük bir ihtiyaçtır. Günümüzün en az 1 saatini spora ayırmak zorundayız. Boş zamanlarımızı cep telefonu veya televizyon karşısında geçirmek yerine mutlaka en az bir dalda spor yapmamız gerekiyor. Özellikle anne ve babalar çocuklarını mutlaka spor yapmaya teşvik etmeli. Gençlerimizin spor yapabilmesi için Akkent Spor Köyü’nü yaptık. YeşilVadi Millet Bahçesi’nin içerisine Geleneksel Spor Merkezi kurduk. Her yıl karne hediyesi olarak spor ayakkabısı hediye ediyoruz. İki takdir alan öğrencilerimize bisiklet hediye ediyoruz. Tüm çocuklarımızın ve gençlerimizin bol bol spor yapmalarını istiyoruz” dedi.


Gaziantep,Şahinbey Belediyesi

BİLGEHANELERDEN LGS TERCİH DÖNEMİNDE ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK HİZMETİ

BAŞKAN GENÇ, ANKARA’DA TRABZON İÇİN İSTİŞARELERDE BULUNACAK

Büyükşehir'den Kırsal Mahallelere 2 Milyon 479 Bin Tl'lik Hizmet

Büyükşehir'in Yaz Bilim Kampı İçin Kayıtlar Başladı

Büyükşehir'den RHG Enertürk Enerji Stadyumu'na Çim Serimi Çalışması

“ESİLA TÜFEKÇİ” MAHALLELER ARASI ÇOCUKLAR FUTBOL TURNUVASI’’ TAMAMLANDI

ROOTSTRİNGE / ATATÜRKÇÜYÜZ S#KİM ERDOĞANI!!!

ROOTSTRİNGE / BU ŞEHRİ SİZE YEDİRMEYİZ

Meram Sohbetlerinin Bu Haftaki Konuğu Prof. Dr. Ahmet Çaycı, GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE MERAM’I ANLATTI

32.3°