Belediyemiz Temizlik ve Sağlık Komisyonu Toplantısı Eş Başkalarımızın katılımı ile gerçekleştirildi.

DİĞER 4.07.2024 19:57:47 0
Belediyemiz Temizlik ve Sağlık Komisyonu Toplantısı Eş Başkalarımızın katılımı ile gerçekleştirildi.

Belediyemiz Temizlik Sağlık Komisyonu Toplantısı Eş Başkalarımızın katılımı ile gerçekleştirildi.

Belediyemiz Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Eş Başkanlarımız Güler Yerbasan, Abdurrahim Durmuş, Belediyemiz Temizlik ve Sağlık Komisyonu Üyeleri, Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Atız ve birim sorumluları katıldı.

Kent temizliğinin önemine değinen Eş Başkanlarımız, çalışmalarıyla en fazla dikkat çeken birimin temizlik işleri olduğunu söyledi.

Halkın sağlığını korumak için yaz döneminde temizlik çalışmalarını daha da artırdıklarını belirten Eş Başkanlarımız, “Çalışmalarımız ve çabalarımız arttıkça şehrimiz daha temiz bir hale gelir. Halkımızın da bu konuda daha çok duyarlı olmalarını, çöplerini konteynerlere atarken poşetleyerek ve sıkıca kapatılarak atmaya özen göstermelerini diliyor,  bu basit önlem çevremizin temiz kalmasına ve sağlığımızın korunmasına ilçemizin daha da temiz kalmasına büyük katkı sağlayacaktır." dedi.


Civîna Komîsyona Paqijî û Tenduristiyê ya Şaredariya me bi beşdariya Hevşaredarên me pêk hat.

Hevserokên me Guler Yerbasan, Abdurrahim Durmuş, Endamên Komîsyona Paqijkirin û Tenduristiyê ya Şaredariya me, Gerînendeyê Karên Paqijiyê Mehmet Atîz û rêveberên yekîneyan beşdarî civîna ku li Salona Civînê ya Şaredariya me hat lidarxistin bûn.

Hevserokatiya me bal kişand ser girîngiya paqijkirina bajaran û got ku yekîneya ku herî zêde bi xebatên xwe balê dikişîne xebatên paqijiyê ye.

Hevserokên me diyar kirin ku di demsala havînê de ji bo parastina tenduristiya gel xebatên xwe yên paqijiyê zêde kirine û gotin, “Her ku xebat û hewildanên me zêde dibin, bajarê me paqijtir dibe. "Em ji gelê xwe dixwazin ku di vê mijarê de hestiyartir bin û dema ku çopê xwe diavêjin konteyniran bixin û devê poşetan hişk girê bidin. Ev tedbîra hêsan dê ji bo paqijiya jîngeha me, parastina tenduristiya me û paqijiya navçeya me bibe alîkar."


Şırnak,Cizre Belediyesi

Büyükşehir’den Madde Bağımlılığı Konusunda Konferans

Bulvar ve caddelerde peyzaj çalışması yapıldı

Dengbêj Evine 3 ayda 70 bin ziyaretçi

AÇIK HAVA SİNEMA GÖSTERİSİ MUHTEŞEMDİ.

Başkan Arı Sanayi Esnaflarıyla Buluşmayı Sürdürüyor

Belediye Başkanı Rasim Arı’dan Merih Demiral'a Destek

Arı’dan Derinkuyu Belediye Başkanı Taner İnce’ye Ziyaret

SİİRT BELEDİYESİ'NDEN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE SICAK YEMEK DESTEĞİ SÜRÜYOR

‘‘Göçmenlere karşı yapılan saldırılar insanlık dışı’’

33.9°