Belediyemiz öncülüğünde "Cizre’mi Seviyorum, Kirletmiyorum" sloganıyla başlatılan temizlik seferberliği kampanyası devam ediyor.

DİĞER 23.09.2024 11:23:05 0
Belediyemiz öncülüğünde

Temizlik Kampanyamıza, DEM Parti Şırnak Milletvekilleri Newroz Uysal Aslan, Mehmet Zeki İrmez, Eş Başkanımız Abdurrahim Durmuş, DEM Parti İl, ilçe, KESK, DİSK yöneticileri, Belediye meclis üyeleri ve Gülistan Doku adına ilçemizde düzenlenen futbol turnuvası için Diyarbakır, Adana, Batman, Mardin, Şanlıurfa ile Van’dan gelen gençlerin katılım sağladığı temizlik çalışması Belediyemiz hizmet binasından başlayarak Mir Bahçesine kadar devam etti.

Temizlik kampanyasında, cadde üzerinde ve parklarda bulunan çöp atıkları toplanarak genel bir temizlik yapıldı. Kampanya, hem çevresel farkındalığı artırmak hem de daha temiz ve sağlıklı bir Cizre yaratmak amacı taşıyor.

Şırnak,Cizre Belediyesi

Surlar ve etrafı Büyükşehir ekipleri tarafından temizlendi

Zabıtaya Yönelik Kurum İçi Eğitim

Saray’da etkili yağış sele neden oldu

Üniversite Öğrencileri İçin Dolunay Yürüyüşü

Eş Başkan Bucak ve Hatun Mobilyacılar Çarşısının lansmanına katıldı

BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ: "KİRLETMEMEK MEDENİYETTİR"

Büyükşehir Belediyesi Mardin Tanıtım Günlerinde Yerini Aldı

DBB bitki üretim kapasitesini artırıyor

Halfeti'de Katı Atık İstasyonu Hizmete Girdi Çevre Kirliliğine Son!

24°