Tarih: 23.09.2024 11:23

Belediyemiz öncülüğünde "Cizre’mi Seviyorum, Kirletmiyorum" sloganıyla başlatılan temizlik seferberliği kampanyası devam ediyor.

Facebook Twitter Linked-in

Temizlik Kampanyamıza, DEM Parti Şırnak Milletvekilleri Newroz Uysal Aslan, Mehmet Zeki İrmez, Eş Başkanımız Abdurrahim Durmuş, DEM Parti İl, ilçe, KESK, DİSK yöneticileri, Belediye meclis üyeleri ve Gülistan Doku adına ilçemizde düzenlenen futbol turnuvası için Diyarbakır, Adana, Batman, Mardin, Şanlıurfa ile Van’dan gelen gençlerin katılım sağladığı temizlik çalışması Belediyemiz hizmet binasından başlayarak Mir Bahçesine kadar devam etti.

Temizlik kampanyasında, cadde üzerinde ve parklarda bulunan çöp atıkları toplanarak genel bir temizlik yapıldı. Kampanya, hem çevresel farkındalığı artırmak hem de daha temiz ve sağlıklı bir Cizre yaratmak amacı taşıyor.

Şırnak,Cizre Belediyesi

Orjinal Habere Git