BELEDİYEMİZ İTFAİYE EKİPLERİ, KAFASINI KUTUYA SIKIŞTIRAN KEDİNİN İMDADINA YETİŞTİ

Harşit Çayı’nda kafasını konserve kutusuna sıkıştıran bir kedi, belediyemiz İtfaiye personellerimizin hızlı müdahalesi sayesinde kurtarıldı.

Harşit Çayında su seviyesinin oldukça düşmesi, evcil hayvanların son dönemde burada mahsur kalmasıyla ilgili ihbarların artmasına neden olduyor. Son olarak, bir kedinin kafasını kutuya sıkıştırdığı ve dere yatağında ses çıkararak dolaştığı ihbarını alan İtfaiye ekiplerimiz hemen çalışmaya başladı. İtfaiye personelimiz, Harşit Çayını aşarak derenin karşı tarafındaki kediye ulaşarak dere yatağından kurtardı. Kedi’nin kafasının sıkıştığı kutuyu çıkaran itfaiye personelimiz, kediye su ve yiyecek verdi. Oldukça korktuğu anlaşılan kedinin kafasını sokup çıkaramadığı kutunun da kedi maması kutusu olduğu fark edildi.

Genişlettikleri kutuyu kedinin kafasından çıkaran İtfaiye personelimiz, doğaya atılan çöplerin hayvanların yaşamını tehdit ettiğine dikkat çekerek, “Doğayı kirletip pisliklerinizi atıyorsunuz. Savunmasız hayvanların bu çöpler yüzünden ölmelerine neden oluyorsunuz. Lütfen çöplerinizi doğaya atmayın” diyerek uyarıda bulundu.

Gümüşhane,Gümüşhane Belediyesi

KENT LOKANTASI’NA YOĞUN İLGİ VE TAM NOT

SÜMELA ULTRA TRAİL NEFES KESTİ

Ticaretin Merkezi İnegöl’de Ahilik Kültürü Yaşatılmaya Devam Ediyor

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÜCRETSİZ TOPRAK ANALİZİNE BAŞLADI

ÇOCUKLUK DÖNEMİNDE DİL VE KONUŞMA BOZUKLUKLARI ELE ALINDI

Pendik Kitap Fuarı Kapılarını Açtı

KONYA BÜYÜKŞEHİR TAŞKENT’E İLERİ BİYOLOJİK ATIKSU ARITMA TESİSİ KAZANDIRIYOR

İzmir Kent Konseyi 22. Olağan Seçimsiz Genel Kurul Toplantısı yapıldı

BAŞKANIMIZ, BENGÜ TÜRK TV’DE SELVİ KAHRAMAN’IN CANLI YAYIN KONUĞU OLACAKTIR

Başkan Geçit, “Şehitlerimiz ve Gazilerimiz Başımızın Tâcı”

Siirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Şehrin Ulaşım Altyapısını Güçlendiriyor

YUNUSEMRE’DE KIRSAL KALKINMA PROJELERİ ARTACAK

İBB VE İSTANBUL BAROSU ARASINDA PROTOKOL

KENT LOKANTALARI'NDA GÜNÜN MENÜSÜ - 30 EYLÜL

AKOM UYARDI: YAĞIŞ VE RÜZGARLA BİRLİKTE SICAKLIKLAR AZALACAK

Patnos Belediyemiz, sanayi sitemizi daha yaşanabilir hale getirmek için kolları sıvadı!

Büyükşehir, Özel Vatandaşlara Tramvay Heyecanı Yaşattı

Mudanya’da bilim dolu gece

Ekim Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri

Kepez’in kaplanları hedefi yüksek tuttu

VASKİ’den yeni yerleşim yerlerine altyapı

BAKAN YUMAKLI, HATAY’DA ÇEŞİTLİ PROGRAMLARA KATILDI

BAKAN YUMAKLI, GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’İ ÖRNEK GÖSTERDİ: "ÇOK İYİ BİR ÇEKİM GÜCÜ VAR"

PAŞA KENT LOKANTASININ RESMİ AÇILIŞINI ÖZGÜR ÖZEL YAPTI

Dinar’da ilki düzenlenen Tarım, Hayvancılık Makinaları ve Teknoloji Festivali kapsamında, Dinar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından organize edilen Kadın Çiftçi Bilgi Yarışması gerçekleştirildi.

BAŞKANIMIZ KAŞÜSTÜNDE AÇIŞI YAPILAN İŞLETMELERE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

NİKOMEDİA SANAT FESTİVALİ ‘BİR ŞEHRİN HİKAYESİ’ İLE BAŞLIYOR

KAPANCA SOKAK FESTİVALİ 3’NCÜ GÜNÜNDE İZMİTLİLERE KEYİFLİ ANLAR YAŞATACAK

TEPEBAŞI BELEDİYESİ'NE TEŞEKKÜR