Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü görevine vekâleten atanan Tuncay Hüsem’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.

CHP 10.05.2024 18:50:32 0

TUNCAY HÜSEM KİMDİR?

1985 yılında Ordu’da doğdu. İlköğretim ve liseyi Ordu’da çeşitli okullarda tamamladıktan sonra Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nde İnşaat Mühendisliği (İngilizce) Bölümünü bitirdi. 2011-2014 yılları arasında yurt içi ve yurt dışında çeşitli şirketlerde alt yapı ve üst yapı işlerinde mühendis olarak çalıştı. 2014-2024 yılları arasında Gülyalı Belediyesi’nde inşaat mühendisi ve Fen İşleri Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

Ordu,Altınordu Belediyesi

İZMİT BELEDİYESİ, ŞEHİT ANNESİNİN ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

MANAVGAT’TAN 19 MAYIS’A YAKIŞIR KUTLAMA

BAŞKAN BAKKALCIOĞLU'NDAN BAŞKAN ATAÇ'A ZİYARET